Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem • IR.lv

Satura radītāji, kam sekot uzņēmējiem

Marija Leskavniece

Noderīgas vietnes, kur smelties idejas un zināšanas par uzņēmējdarbību, iesaka Dace Helmane, Korporatīvās ilgtspējas un atbildības institūta vadītāja, dažādības eksperte


Digitālais žurnāls Harvard Business Review
Jau gandrīz 20 gadus sekoju Harvard Business Review, agrāk lasot drukāto žurnālu, bet tagad sekojot līdzi žurnāla digitālajai versijai un sociālo tīklu kontiem LinkedIn un Instagram. Man šķiet būtiski, ka žurnāls dod iespēju saviem lasītājiem ieskatīties nākotnē un jau šobrīd saprast, ar kādām pārmaiņām rēķināties un ko uztvert kā biznesa labās prakses standartu.


Latvijas Bankas izveidotā Naudas skola. Naudasskola.lv sākotnēji veidota ar mērķi par finanšu jautājumiem izglītot jauniešus un skolotājus, tomēr izstrādātais saturs, manuprāt, ir noderīgs ikvienam, kam aktuālas naudas lietas, jo vienkāršā veidā palīdz izprast ekonomikas likumsakarības. Kopējā finanšu pratība Latvijā ir jāstiprina, tāpēc ar šo resursu ir vērts dalīties arī draugu un kolēģu vidū.


Raidieraksts Cilvēkjauda
Lauras Denleres veidoto raidierakstu Cilvēkjauda YouTube un Spotify platformās es klausos regulāri, vēlreiz un vēlreiz pārliecinoties, ka mums ir gan zinoši vietējie eksperti, gan iedvesmojošas personības, kuru pieredzē ir vērts ieklausīties. Dažkārt viesu izvēle var raisīt jautājumus, tomēr tieši dažādība ir raidieraksta vērtība.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu