Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. DANIILS HARMSS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNSHarmsa vārdu spēles, humors un absurdie paradoksi iegūluši meistarīgā Eināra Pelša atdzejojumā un papildināti ar tekstiem no autora piezīmju grāmatiņām. Šis ir pirmais latviešu valodā izdotais Harmsa dzejas izdevums pieaugušajiem un otrā grāmata Neputna jaunajā dzejas sērijā, kura iepazīstina ar modernistu un laikmetīgās dzejas autoru darbiem. Apgāda cena 7 €.


ROMĀNS. ANDRUSS KIVIREHKS. ZILAIS RAGAINAIS DZĪVNIEKS. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. 
Fiktīva igauņu mākslinieka Oskara Kallisa dienasgrāmata ir reizē pieaugšanas stāsts, mākslinieka romāns, mākslas un mitoloģijas spēka manifests, nacionālpolitiska deklarācija un slimības vēsture. Lai arī teksta noskaņa mainās, tajā viscaur dzirkstī un kūsā Andrusa Kivirehka košā fantāzija. Apgāda cena 11,90 €.


BĒRNIEM. EVIJA GULBE UN LINDA LOŠINA. KOKO UN RIKO — SKOLAS ZVAIGZNES. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. 
Koko un Riko sapņo kļūt slaveni, bet arī viņiem pienāk laiks doties uz skolu. Tur draiskulības piemirstas, zinātkārie žurkulēni rēķina, dzied, vingro, slēpjas un izgudro. Un tieši skolā pavisam negaidīti kļūst par zvaigznēm. Izrādās, arī dzīves nopietnākajos brīžos rotaļīgums var noderēt. Apgāda cena 7,99 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu