Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

ROMĀNS. INGUNA DIMANTE. ILŪZIJU SPĒLES. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Romāna galvenie varoņi ir Vēveru ģimene — Sibilla un Dagnis. Viņš ir veiksmīgs interjera dizainers, bet Sibilla rūpējas par to, lai abi bieži «zīmētos» smalko aprindu saietos. Vārdu sakot, žilbinošs pārītis, kuru dzīve ir apskaužami lieliska. Tiesa, gan Dagnim, gan Sibillai ir savi noslēpumi, kuru atklāšana varētu šokēt ne vienu vien. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 9,99 €.


VĒSTURE. EDŽUS VĒJIŅŠ. NEPĀRRAUKUŠIE. VIĻA UN VALENTĪNAS VĪTOLU DZĪVESSTĀSTS. IZDEVĒJS SIA UGI. 
Pazīstamā mecenāta Viļa Vītola vecāki pēc Otrā pasaules kara nonāca Venecuēlā. Tur Vilis seniors kļuva par ievērojamu nekustamo īpašumu attīstītāju — kādu laiku viņa uzņēmums esot cēlis vismaz ceturto daļu no valsts galvaspilsētas Karakasas jaunbūvēm. Bagātīgi ilustrētā grāmata sniedz saistošu ieskatu gan sekmīga latviešu uzņēmēja stāstā, gan Venecuēlas latviešu kopienas vēsturē.


PROZA. LALITA MUIŽNIECE. PĒDAS. MELITA RĪGĀ. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. 
Dzejniece un valodniece Lalita Muižniece dzimusi dzejnieces Rūtas Skujiņas un rakstnieka Jūlija Lāča ģimenē. Lielāko mūža daļu pavadījusi Amerikā, tagad dzīvo Rīgā. Grāmatā iekļauti divi viņas prozas darbi: Pēdas par liktenīgo 1941.—1945. gadu un stāsts Melita Rīgā par sirreālo viesošanos Latvijā 1974. gadā. Apgāda cena 8,90 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu