Tēvi mājās • IR.lv

Tēvi mājās

Dīvs Reiznieks audzina 11 un 13 gadus vecus bērnus. Foto — Dīvs Reiznieks
Laura Dumbere

Amerikāņu izdevums Forbes izpētījis, ka pašizolācijas laikā lielākais slogs ģimenē gulstas uz sieviešu pleciem. Tomēr ir arī tēvi, kuri uzņēmušies gan iepirkšanās un ēst gatavošanas pienākumus, gan attālināto mācību uzraudzīšanu

Žurnālists un TV raidījumu autors Dīvs Reiznieks 2. aprīlī plkst. 18 savā feisbuka profilā publicēja aicinājumu: «Glābiet Dīvu!» Uzruna ar nolūku tika rakstīta akuzatīvā, lai pievērstu vairāk uzmanības — vai kāda dīva nonākusi grūtībās? Kura dīva? Kādēļ viņa jāglābj? Tikai iedziļinoties tekstā, tapa skadrs, ka runa ir par kādu tēti un ēdienu receptēm. 

Dīvs Reiznieks audzina 11 un 13 gadus vecus bērnus un lieliski prot gatavot. Viņš taisījis sev ēst kopš 18 gadu vecuma un vienmēr bijis tas, kurš gatavo saviem bērniem. Taču, dzīvojot mājās pašizolācijā, bērni prasa ēst nemitīgi, brīžam vienkārši aiz garlaicības. Viss, ko Dīvs viņiem parasti gatavo, abiem gardēžiem jau apnicis. Abi grib kaut ko citu — to, nezin, ko! Jūtot, ka drīz ar bērniem ēšanas dēļ nonāks «uz nažiem», Dīvs lūdza draugus dalīties ar savu bērnu mīļāko ēdienu receptēm. 

Feisbuka publicētais aicinājumu: «Glābiet Dīvu!»

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu