Video: iedvesmas stāsts par pūtēju orķestra diriģentu Aigaru Bukšu • IR.lv

Video: iedvesmas stāsts par pūtēju orķestra diriģentu Aigaru Bukšu

Latvijas iedvesmas stāstu vietnē TUESI.LV publicēts video par pūtēju orķestra vadītāju Aigaru Bukšu Baltinavā. “Pūtēji ir kā cunfte un brālība. Ja saka – pūtējs, tad tas ir “vīrs un vārds”. Es domāju, ka visi Latvijas pūtēji ir tādi,” pārliecināts Aigars Bukšs.

“Jācenšas būt labam tajā darbā, ko dari. Tas ir veids, kā es varu ieviest reģionos pozitīvismu,” uzskata Aigars, “Baltinavā ir dabiska vide. Mēs neskrienam laikam pa priekšu, bet ejam kopā ar laiku. Mēs atmetam nost visu lieko. Man vienmēr ir gribējies būt un dzīvot Baltinavā. Tā ir dzimtā vieta un dzimtās mājas. Man ir paveicies dzīvot un strādāt tur, kur es esmu dzimis.”

Projekts TUESI.LV rada video stāstus par jauniem un iedvesmojošiem cilvēkiem dažādās Latvijas vietās, kuri ar savu darbu un piemēru veido labāku Latviju.

Projektu “TUESI.LV 100+” īsteno biedrība “NEXT” ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par projekta saturu atbild biedrība “NEXT”.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu