Viegli un aktīvi • IR.lv

Viegli un aktīvi

Marija Leskavniece

12 noderīgi atradumi interesantai vasarai

Garšu pilna bļoda
Vārdu salikums poke bowl iekarojis pasaules metropoļu restorānus un nu atrodams arī mūsu galvaspilsētas ēstuvēs — restorānā The Beginnings, kafejnīcās The Hub Cafe un Andalūzijas Suns. Havajiešu valodā poke nozīmē ‘sagriezt’ — tā ir dažādu sagrieztu, bet nesajauktu ēdamlietu pilna bļoda, kurā ir jēla, viegli iemarinēta zivs, asāk pagatavoti dārzeņi un jūraszāļu lapas vai ingvers. 


Kofeīna bumba uz ledus
Viena no jaunākajām kafijas pasaules tendencēm ir kafijas un tējas dzēriens, ko kopā ar pienu var pasniegt gan karstu, gan atdzesētu ar ledu.

Recepte
Tasīte stipra espreso
Tasīte melnās tējas
Pāris karotes kondensētā piena vai piena un saldinātāja, piemēram, sīrupa
Visas dzēriena sastāvdaļas rūpīgi sajauc šeikerī un pasniedz, uzlejot uz ledus gabaliņiem.


Rezervē pieredzi
Vīna un siera tūre Parīzē, nomaļa pludmale, ko māk atrast tikai zinātāji, vakariņas ar nepazīstamiem cilvēkiem — ceļojumā gribas atrast ne tikai labas naktsmājas, bet arī iepazīt tūristu acīm paslēptas vietas, izbaudīt viesmīlību un iegūt jaunu pieredzi. Populārās naktsmītņu meklēšanas lietotnes Airbnb sadaļā Experiences var atrast šādas iespējas dažādās pasaules vietās. Ir vērts pamēģināt!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu