Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas


ROMĀNS.
SVENS KUZMINS. HOHMA. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Romāna darbība risinās mazā Latvijas kūrortpilsētiņā. Rāmā ikdiena, vēsture un mitoloģija vijas kopā ar tās iemītnieku dzīvesstāstiem, atklājot viņu iekšējās pretrunas, attiecību labirintus un noslēpumus. Stāsti ir komiski, traģiski, brīžiem sirreāli un absurdi. Apgāda cena 7,18 €.


DZEJA.
AIVARS MADRIS. ZONAS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Dzejnieka pirmais dzejoļu krājums, lai arī dzejoļus ar pārtraukumiem rakstījis desmit gadus, publicējies žurnālā Latvju Teksti, interneta vietnēs Punctum un Satori. Krājumā apkopoti teksti, kas atspoguļo autora personības un literārā rokraksta nobriešanu. Apgāda cena 4 €


ROMĀNS.
KAROLĪNE ĒRIKSONE. NOMODĀ. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Radošo krīzi piedzīvojusi rakstniece bezmiega stundas aizvada, pa logu vērojot kaimiņus. Saderīgā pāra ikdiena atklāj tumšu ģimenes drāmu. Ar laiku sieviete attopas, ievilkta notikumu un sajūtu karuselī. Kur beidzas izmisums un sākas neprāts? Apgāda cena 11 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu