Anekdotes • IR.lv

Anekdotes

Kad precēts vīrs atbild: «Ļauj man par to padomāt!», viņš vēl nav dzirdējis sievas viedokli.

Pulksten piecos no rīta viesnīcas reģistratūrā dežurējošā darbiniece ir aizsnaudusies. Pēkšņi viņu pamodina kāda vecāka kundze: «Lūdzu, steigšus nāciet man līdzi! Es redzēju pilnīgi kailu vīrieti aiz sava loga!»
Darbiniece nekavējoties dodas uz kundzes numuriņu. «Kur viņš ir?»
«Lūk, tur!» vecā kundze ar pirkstu norāda uz māju ielas pretējā pusē. Darbiniece tur redz kādu vīrieti bez krekla. «Viņš droši vien ir piecēlies agrāk un gatavojas doties uz darbu. Turklāt, kāpēc jūs domājat, ka viņš ir pilnīgi kails, ja pa logu redzat tikai līdz jostasvietai?»
«Bet jūs pakāpieties uz krēsla! Uz krēsla!» mudina kundze.

Kāds vīrietis pastaigājas pa rudens lietus mērcētu pludmali un atrod interesantu lampu. Notrauš smiltis, un no lampas izlec džins: «Paldies, ka palīdzējāt man izkļūt laukā! Es izpildīšu jebkuru jūsu vēlēšanos!»
«Es vienmēr esmu vēlējies atpūsties Maldīvu salās, bet man bail lidot, un uz kuģa parasti vajā jūras slimība. Mana vēlēšanās — uzbūvē tiltu uz turieni!»
Džins apstulbst: «Atvaino, es to nespēšu paveikt. Iedomājies, cik daudz darba tas prasīs! Milzīgi balsti, lai sasniegtu okeāna dibenu. Milzīgs daudzums betona. Turklāt tilts būs tik garš, ka papildus jābūvē arī degvielas uzpildes stacijas, atpūtas vietas. Neiespējami!»
Vīrietis padomā un saka: «Labi… Ir vēl viena lieta, ko vienmēr esmu vēlējies zināt. Es vēlos izprast sievietes — kad viņas smejas, kad viņas raud…» Džins nekavējoties pārtrauc: «Cik ceļa joslas būvēsim — divas vai četras?»

Kāda ir atšķirība starp golfu un izpletņlēkšanu?
Golfa spēlētājiem vispirms ir «bums» un pēc tam «ak vai!».
Izpletņlēcējiem vispirms ir «ak vai!» un pēc tam «bums».

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu