VIDEO: Kairišs brīdina - šajās vēlēšanās tiek gatavota augsne koalīcijai ar "Saskaņu" • IR.lv

VIDEO: Kairišs brīdina – šajās vēlēšanās tiek gatavota augsne koalīcijai ar “Saskaņu”

27
Viesturs Kairišs. Foto: Edmunds Brencis, Picture Agency

Pazīstamais režisors Viesturs Kairišs aicina ikvienu sestdien doties pie 13. Saeimas vēlēšanu urnām un balsot, jo “šajās vēlēšanās tiek gatavota augsne koalīcijai ar “Saskaņu”.”

Kairišs uzskata, ka koalīcija ar “Saskaņu” apdraud Latvijas valstiskumu, tāpat kā to apdraud korupcija, pērkami tiesneši un valsts nozagšana. Viņš ar “šausmām skatās partiju reitingus”, kuros pirmās trīs vietas ieņemošās partijas, pēc Kairiša domām, koalīcijā ir īsti Latvijas valstiskuma draudi.

Tieši tāpēc viņš aicina nebalsot vēlēšanās par “Saskaņu”, partiju “KPV LV” un ZZS.

Noskaties visu Kairiša uzrunu šeit.

Komentāri (27)

J.šveiks 01.10.2018. 10.00

arī Maķedonijā ir partija kurai kplīgums ar krievu partijun jeģinnaja rosija , kura visiem spēkiem cenšas izgāzt referendumu , kurš izšķir turpmāko Maķedonijas iestāšanos ES un NATO , pie mums saskaņa ir tieši tāda pati partija , līgums svītrots bet vai ne tikai uz papīra? kpv lv- idiotisms!

+9
-1
Atbildēt

1

Urga 02.10.2018. 14.02

Vakar skatījos LNT premjeru debates.
Atausa atmiņā valodu referenduma rīts, kad Daugavas vidū sniegā lieliem burtiem bija attīrīti mūsu valodai nepieciešamie burti PRET divvalodību. Tas bija iespaidīgi. To veica cilvēki, kam nebija vienalga.
Tagad N.Ušakovs (cilvēks, kas organizēja valodu referendumu) slīcina Daugavā plakātu LATVIJA.
Latvija pārpludināta ar vairāk par miljonu DB Saskaņas un KPV.LV reklāmas eksemplāriem. Tiešām fiziski sāp, kad Rīgas ielās esi liecinieks autobusu (pakaļu) “uzbrukumam” valstij ar Saskaņas “rekrūšiem”.
Protams, demokrātijai nav akceptējama Saskaņas un KPV.LV provokatīvi uzbrūkošā raušanās pie varas. Un paldies V.Kairišam par spēcīgo uzrunu. Salīdzinot ar N.Ikstenas uzbrukumu žurnālistiem, un viņas izpratni par demokrātiju (neilgi pirms vēlēšanām), tas šobrīd ir ļoti būtiski mums visiem.
Arī L.Doroņinas Lasmanes intervijas fragments soc.tīklos par A.Gobzemu un A.Kaimiņu, kas ķer uz muļķi – ….viens jurists un viens aktieris ņem un spēlē visu tautu….
Starp citu, intervijā Krustpunktos LDL bija pārsteigta, ka viņa, pat, neesot tikusi iepazīstnāta ar tekstu, kas aizsūtīts Nobela prēmijai, pat neesot tikusi informēta par faktu kā tādu…

+4
0
Atbildēt

0

vvilums 01.10.2018. 14.30

Lembis ar Šleseru, pēc vēlēšanāmā viesnīcā Rīdzene vai kremlī varēs vētīt mūsu likteņus, ja šos iebalsos.

+2
0
Atbildēt

1

    QAnon > vvilums 01.10.2018. 15.17

    Nepārdzīvo, Savickis, Korens, Meļņiks, Zaharjins un Rāvis jūs drāzīs, kā Sidora kazas un nekādus sīkus starpnieķeļus, nelaidīs klāt.
    Par čekas projektiem: JV, JKP un Par(OIK)!

    0
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu