Rīgas centrā autovadītājs uzbrauc pa ietvi ejošiem bērnudārzniekiem • IR.lv

Rīgas centrā autovadītājs uzbrauc pa ietvi ejošiem bērnudārzniekiem

Rīgas centrā ceturtdien satiksmes negadījumā cietuši četri bērnudārza audzēkņi, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Automašīna uzbrauca pa ietvi ejošiem mazuļiem, vadītājam konstatēts neliels alkohola daudzums.

Negadījums ap plkst.12 policijā tnotika Hanzas un Strēlnieku ielas krustojumā.

Sākotnējā informācija liecina, ka 1987.gadā dzimis vīrietis, iespējams, veselības problēmu dēļ zaudējis kontroli pār “Volvo” markas automašīnu. Tāpēc automašīnas vadītājs uzbraucis uz ietves, pa kuru tobrīd audzinātājas pavadībā gāja bērnudārza grupiņa.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vadītājs iebraucis bērnu grupiņā un vēlāk ēkas sienā.

Negadījumā cietuši četri bērni, kuri nogādāti medicīnas iestādē.

Policija strādā negadījuma vietā un izmeklēšanā skaidros notikušā negadījuma apstākļus. Uz vietas veiktajā alkohola pārbaudē vadītāja organismā konstatētas 0,16 promiles. Latvijas likumi ļauj piedalīties ceļu satiksmē ar alkohola koncentrāciju līdz 0,5 promilēm.

Pret vadītāju sākts kriminālprocess un vīrietis nogādāts ekspertīzei, lai pārliecinātos, vai nav lietotas citas vielas. Tāpat viņam uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība.

Kā aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Vita Šteina, patlaban bērniem tiek veikti izmeklējumi, pirmie rezultāti liecina, ka smagu traumu bērniem nav. Viņiem patlaban tiek veikti papildu izmeklējumi, bet mediķiem izskatoties, ka bērniem viss būs kārtībā.

Pagaidām nav neviena komentāra

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu