Ģertrūdes ielas teātris atklāj sezonu ar viesizrādi Liepājas mākslas forumā • IR.lv

Ģertrūdes ielas teātris atklāj sezonu ar viesizrādi Liepājas mākslas forumā

34
Skats no izrādes. Publicitātes foto

Sestdien, 5. augustā, Liepājas māksla foruma ietvaros Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars” tiks spēlēta Andreja Jarovoja izrāde “Rondo”. Šī būs pirmā Ģertrūdes ielas teātra izrāde šosezon

Liepājas mākslas forums norisināsies no 3. līdz 6. augustam, piedāvājot izstādes, koncertus, performances, digitālas instalācijas, teātra un dejas performances, vieslekcijas un mākslu pilsētvidē. Forums plānots kā vieta radoša procesa izpētei, diskusijai un domu apmaiņai.

2015./2016. gada sezonā izrāde “Rondo” nominēta kā Gada mazās formas izrāde “Spēlmaņu nakts” balvai. Režija un telpa – Andrejs Jarovojs. Spēlē – Jana Čivžele un Mārtiņš Upenieks. Desmit pāri un desmit ainas – divi aktieri izspēlē stāstu par vēlmēm, seksu un ilgām pēc īstas mīlestības. “Rondo” ir vieta, kur dzīvnieciskie instinkti un seksualitāte saduras ar kultūru un sabiedrības normām, un starp šiem diviem poliem dzimst erotika. 

Biļetes uz Ģertrūdes ielas teātra izrādēm var iegādāties: biļešu tirdzniecības sistēmā https://biletes.git.lv, galerijā ISTABA, K. Barona ielā 31a, Ģertrūdes ielas teātrī, Ģertrūdes ielā 101 A, iekšpagalma mājā 2. stāvā.

 

Komentāri (34)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu