"Jūrmalas festivālā" uzstāsies Ksenija Sidorova kopā ar "Spīķeru kvartetu" • IR.lv

“Jūrmalas festivālā” uzstāsies Ksenija Sidorova kopā ar “Spīķeru kvartetu”

3
Ksenija Sidorova. Publicitātes foto

Dzintaru koncertzālē šodien plkst.18 uzstāsies akordeoniste Ksenija Sidorova 

Sidorovas un “Spīķeru kvarteta” koncerts ir daļa no “Jūrmalas festivāla” programmas, kas Dzintaru koncertzālē norisinās līdz 19.jūlijam.

Koncertprogrammā skanēs Volfganga Amadeja Mocarta “Adagio” un “Rondo K617”, kā arī čehu romantiķa Antoņīna Dvoržāka “Bagatelēm” un mūsdienu krievu komponista Sergeja Akhunova skaņdarba “Two Keys to One Brodsky’s Poem” Latvijas pirmatskaņojums.

Savukārt plkst.20 koncertzāles Lielajā zālē muzicēs pasaulslavenais Londonas gospeļkoris. Šis būs šovasar vienīgais kora koncerts Baltijas valstīs. Dziedātāji regulāri uzstājas uz nozīmīgākajām Apvienotās Karalistes skatuvēm – Vemblija stadionā, Karaliskajā Alberta zālē un ir bieži viesi leģendārajā Glastonberijas festivālā. Koris ir uzstājies kopā ar Kailiju Minogu, Tīnu Tērneri, Madonnu, Džeimsu Braunu, Džordžu Maiklu, seru Pola Makartniju, Stingu, Eltonu Džonu, “Depeche Mode” un citiem slaveniem māksliniekiem.

Festivāla noslēgumā 19.jūlijā plkst.20 solokoncertu Mazajā zālē sniegs goda mākslinieks Aleksandrs Antoņenko un pianists Daniels Pavļuts. Viņu izpildījumā atskanēs melodijas no komponista Riharda Štrausa daiļrades.

 

Komentāri (3)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu