Dzintaru koncertzālē sāksies trešais "Jūrmalas festivāls" • IR.lv

Dzintaru koncertzālē sāksies trešais “Jūrmalas festivāls”

35
Raimonds Pauls pie klavierēm. Foto: Paula Čurkste, LETA

No šodienas līdz trešdienai, 19.jūlijam, ar četriem koncertiem Dzintaru koncertzālē norisināsies trešais “Jūrmalas festivāls”.

Festivāla goda mākslinieks – pasaulslavenais operdziedātājs Aleksandrs Antoņenko – kopā ar Latvijā un pasaulē atzītiem māksliniekiem Raimondu Paulu, Kseniju Sidorovu, Latvijas Radio bigbendu un “Sinfonietta Rīga” gādās muzikālo piedzīvojumu. Festivāla īpašie viesi – pasaulslavenais Londonas gospeļkoris.

“17.jūlijā plkst.20 baudīsim krāšņu programmu ar maestro Raimondu Paulu pie klavierēm, šarmanto akordeonisti Kseniju Sidorovu, Latvijas Radio bigbendu un kamerorķestri “Sinfonietta Rīga”. Viņu izpildījumā dzirdēsim pasaulslavenu komponistu operu ārijas džeza aranžējumos,” klāstīja koncertzāles pārstāvji.

Savukārt 18.jūlijā klausītājiem tiks piedāvātas divas programmas. Pulksten 18 uz skatuves kāps akordeoniste Ksenija Sidorova, lai kopā ar “Spīķeru kvarteta” stīgu virtuoziem klausītājiem piedāvātu oriģinālu un stilistiski daudzveidīgu koncertprogrammu.

Pulksten 20 uz unikālu koncertu Dzintaru koncertzāles Lielajā zālē aicinās Londonas gospeļkoris, kuri regulāri uzstājas kopā ar tādām pasaules mūzikas megazvaigznēm kā Madonna, Kailija Minoga, Stings, Eltons Džons, Tīna Tērnere, Džeimss Brauns, Džordžs Maikls, Pols Makartnijs, “Depeche Mode”.

Festivāla noslēguma koncertā – 19.jūlijā plkst.20 – Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē ar jaunu programmu un vienīgo koncertu Latvijā uzstāsies pasaules opernamu zvaigzne Aleksandrs Antoņenko. Viņam pievienosies pianists un bijušais ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts

 

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu