LTV satura redaktore aicina LTV valdi pārtraukt sadarbību ar Ventspils domi • IR.lv

LTV satura redaktore aicina LTV valdi pārtraukt sadarbību ar Ventspils domi

27
Aivars Lembergs. Foto: Edijs Pālens, LETA

Lemberga parādīšanās LTV ēterā diskreditē gan LTV kā televīziju kopumā, gan met ēnu uz ziņu dienestu

Kontekstā ar tā dēvētajām oligarhu sarunām ir vairākas lietas, kas Latvijas Televīzijā (LTV) vairākus gadus nav atrisinātas, viena no tām ir LTV sadarbība ar Ventspils domi, tajā skaitā projekta “Latvijas sirdsdziesma” ietvaros, aģentūrai LETA sacīja LTV kultūras, izklaides un bērnu satura redaktore Gunta Sloga.

Paužot savu attieksmi pret sestdien LTV pārraidē “Latvijas sirdsdziesma” redzamo Ventspils domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga (“Latvijai un Ventspilij”) uzstāšanos, Sloga mikroblogošanas vietnē “Twitter” raksta, ka “šis ir apkaunojums Latvijas mediju videi. Esmu lūgusi LTV valdi pārtraukt sadarbību ar Ventspili. Līdz tam atsakos no šā projekta pārraudzības”.

Sloga ziņu aģentūrai sacīja, ka viņa un vairāki kolēģi pagājušajā nedēļā aicināja novērtēt turpmāku Lemberga parādīšanos LTV ēterā, jo tas diskreditē gan LTV kā televīziju kopumā, gan met ēnu uz ziņu dienestu, taču nekas netika darīts un “mēs redzējām diezgan plašu Lemberga uzstāšanos sestdien LTV ēterā un man kā satura redaktoram, kurš pārvalda šo projektu – “Latvijas sirdsdziesma”, tas nav pieņemami, tāpēc vērsos pie valdes ar lūgumu pārskatīt turpmāku sadarbību ar Ventspili,” sacīja Sloga.

Viņa norādīja, ka izvēlējusies lūgumu paust publiski, jo daudzi LTV kolēģi uzskata, ka esošā situācija nav pieņemama. “Ja neviens to publiski neteiks, ka mums tas nav pieņemami, tad visi domās, ka LTV darbiniekus situācija apmierina,” skaidroja Sloga.

Taujāta par rīcību negatīva valdes lēmuma gadījumā, Sloga sacīja, ka vispirms grib sagaidīt valdes reakciju. “Pēdējo nedēļu atmosfērā mums, mediju cilvēkiem ir nepieciešams paust skaidru nostāju un veikt izsķiršanos, kur mēs esam, par kādiem principiem esam. Pienācis laiks žurnālistiem runāt par mediju vides attīrīšanos un citiem svarīgiem jautājumiem,” uzsvēra redaktore.

Kā ziņots, noklausītās “Rīdzenes sarunas” atklāj, kā oligarhi būvēja savu ietekmi, pakļaujot un kropļojot Latvijas medijus, raksta žurnāls “Ir”.

 

Komentāri (27)

Anonīms 04.07.2017. 08.14

LTV un ne tikai šī medija kārā “draudzība” ar smagos kriminālnoziegumos apsūdzēto Aivaru Lembergu ilgusi gadu gadiem. Visu cieņu Gunitai Slogai, kam valsts izlaupītāja daudzināšana sabiedriskajā televīzijā kļvusi par slogu. Par LTV vadības reakciju nav ilūziju.

+17
0
Atbildēt

15

    Ēriks > Anonīms 04.07.2017. 09.48

    Nu nezinu,tad jau daudzus cilvēkus vairs nedrīkstētu rādīt pa TV,kaut vai to pašu aploksnīšu ņēmēju Zatleru,kurš gribēja ievilkt SC valdībā,vai Kamparu,kas pa lēto Citadeli pārdeva,vai Pabriku un Kalvīti,kuri Abreni atdeva.

    +2
    -12
    Atbildēt

    0

    basta > Anonīms 04.07.2017. 13.42

    to yopcix

    Navar visi prokremliskie izdzimteņi: Zatļers, Dombrovskis, Pabriks un pārējie, paslēpties aiz viena Lemberga šaurās muguriņas.

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Anonīms 04.07.2017. 13.08

    Tonij,es nepiedalīšos viena slikta cilvēka apliešanai ar samazgām,lai novērstu uzmanību no citiem,varbūt pat daudz lielākiem draņķiem,kuri šīs kampaņas aizsegā grib sev nopelnīt ”dividendes”.

    +1
    -4
    Atbildēt

    0

    basta > Anonīms 04.07.2017. 13.01

    to tonijs

    Kamēr tie maitā mūsu brīnišķīgās planētas gaisu, nevar izlikties, ka to nav.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Anonīms 04.07.2017. 12.42

    Tonij,a kāda ir tēma?Lembergs slikts,nost ar Lembergu,antilemberga kampaņa?

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    basta > Anonīms 04.07.2017. 12.34

    to Skaisle

    Vismaz tad, kad esi sadzērusies krutku, atturies no komentāru rakstīšanas!

    +1
    -3
    Atbildēt

    0

    tonijs > Anonīms 04.07.2017. 14.36

    Kamēr Ēriks sēž uz jumta un skatās tālumā, vai nenāk krievi, tikmēr Aivars, Andris un Ainārs šiverē pa viņa māju- izēd ledusskapi, izdzer bāriņu, paņem naudu un rotaslietas un aiznes televizoru.

    +3
    -3
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Anonīms 05.07.2017. 10.58

    Tonij,a kur tu skaties,kāpēc aizmirsi pieminēt Kamparu,kas,kā izriet no oligarhu sarunām, pārdeva Citadeli pa lēto zināmām personām,”nopizģījot” pusotru miljardu?Cik tur televizoru man un tev nesanāktu?

    0
    0
    Atbildēt

    0

    basta > Anonīms 05.07.2017. 23.06

    to tonijs

    Kamēr Toņa vaktē Lembergu, Rinkēvičs un Streips ar konfektēm cienā tā puiku.

    0
    0
    Atbildēt

    0

    Ēriks > Anonīms 04.07.2017. 13.36

    Vislielākie draņķi ir kolonisti un viņu atbalstītāji-tie,kas grib Latviju atkal dabūt pie Krievijas,es vados pēc šī kritērija.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 04.07.2017. 09.24

    jā bet atkal jautājums kā mums viņu Slogu atbalstīt – manuprāt,šādās situācijās tas ir ļoti būtiski – neatstāt cilvēku vienu vai gandrīz vienu

    +5
    -2
    Atbildēt

    0

    tonijs > Anonīms 04.07.2017. 12.52

    Uz to pusi un turies pie tēmas, lai tevi neierindotu troļļos, citādi tev neatkarīgi no raksta- viens komentārs par Zatleru, otrs par Vienotību. Un tā uz riņķi kā veca plate.

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    yopcix > Anonīms 04.07.2017. 13.28

    Ērik, tiešām – vēl lielāki draņķi par 3A, Urbanoviču un Ameriku? Vai Latvijā tas vispār ir iespējams? Varbūt tu ar to domāji Strīķi un Jurašu, piemēram?

    Tavas simpātijas pret Lembergu ir grūti nepamanīt. Smieklīgi, ka tu te viņu tomēr nosauci par sliktu cilvēku :)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Anonīms 04.07.2017. 10.22

    es omāu, ka tas ir par maz

    Piemēram ir Latvias Žurnālistu savienība, ir Rakstnieku Savienība un rakstnieki = dzejnieki, kurus mēs uzturam no savas nabadzības , ir radio ļaudis – domāju, ka visiem šiem cilvēkiem vajadzetu apvienoties un izpausties

    Kā rievvalodīgie saskaņieši apvienojas pret latviešiem , mēs nevaram pret oliarhiem vienoties?

    +5
    -1
    Atbildēt

    0

    tonijs > Anonīms 04.07.2017. 10.10

    Mēs varam atbalstīt tādus cilvēkus kā Sloga ar savām uzslavām komentāros. Gan jau viņai ir domubiedri TV. Ērikam- tēmas mainīšana ir viena no troļļa pamatpazīmēm.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

jurisml_inbox_lv 04.07.2017. 07.24

izņemot intervijas no matīza cietuma, par pārējo var piekrist , kad ieraugu tv lembes feizu , slēdzu ārā , viņa ņirdziens adgādina debiliķi…. populārākais politiķis , apsmiekls

+16
0
Atbildēt

1

    Ēriks > 04.07.2017. 09.52

    Jā,saprotu tevi,es kad ieraugu to zooprezi,arī slēdzu ārā.

    +1
    -8
    Atbildēt

    0

Edite Gornova 03.07.2017. 20.58

Jā,VISIEM ir jāatbalsta “IR” žurnālisti par viņu drosmi vērsties pret organizētās noziedzības cinismu!Citādi oganizētā noziedznieku banda atradīs ” likumīgu” iemeslu lai sodītu “IR” žurnālistus “valsts noslēpuma”publicēšanu.

VISIEM ir jāatbalsta arī dakterīšu streiks! Lai viņus vēl vairāk nepazemotu ar sodu par piedalīšanos streikā.Neticēju savām ausīm – Čakša šodien LR1 teica, ka sodīs ārstus par neierašanos darbā – viņi nesaņems algu par tām dienām kurās nestrādā…un iespējams viņi zaudēs arī darba līgumus.Viņa lūdza radio visus ārstus iesniegt “sarakstus” par piedalīšanos vai nepiedalīšanos streikā.Meklēs streiklaužus, lai tos apbalvotu.

+17
-4
Atbildēt

3

    basta > Edite Gornova 04.07.2017. 02.19

    to Edite Gornova

    “Jā,VISIEM ir jāatbalsta “IR” žurnālisti par viņu drosmi vērsties pret organizētās noziedzības cinismu!”

    Kā tev kauna nav, nolādēts? Vienotības prokremliskā kleptokrātu un sodomītu varza kopiski ar SC ir čekas vadītā organizētā noziedzība. Esi droša, visi čekas paskvilanti saņems bargus sodus, neviens izdzimtenis neizglābsies.

    0
    -10
    Atbildēt

    0

    Anonīms > Edite Gornova 03.07.2017. 21.05

    jā bet kā konkrēti tos ārstus atbalstīt ?

    Un ko konkrēti darīt, ka medicīnas sistēma Latvijā kā netiek tā netiek sakārtota?

    Kad tiks publicētas oligarhu medicīnā sarunas? Latvija nav ne ASV, ne Krievija un pat ne Vācija. Vienu nozari nevarētu sakārtot? Naudas nav?

    Viss ir , tikai mediķi ir sašķelti – vieni ir priviliģēti un ne par ko neko negrib mainīt, un citi ir aizbraukuši uz neatgriešanos , bet palikušie ir izmusumā.

    Vai čakčai nebūtu laiks atkāpties? Varbūt pie lemberga var kādu siltu vietiņu atrast

    Kāpēc valdībā ir bezatbildīgs bezjēdzīgs ministrs?

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    jurisml_inbox_lv > Edite Gornova 04.07.2017. 07.27

    čakša taisās rīkoties kā īsts čekas aģents

    +5
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu