Radars pasaulē • IR.lv

Radars pasaulē

5
Kafejnīcu tīkls Starbucks nācis klajā ar Vienradžu frapučīno, kas dažu dienu laikā kļuvis par pašu pieprasītāko dzērienu, sagādājot lielas galvassāpes baristām, kuri nespēj apmierināt lielo pieprasījumu. Neticami spilgtais našķis, kas iekarojis lielu popularitāti sociālajos tīklos, tiek gatavots kā frapučīno, kam pievienots skābs zilais sīrups un violets mango sīrups, beigās visu apkaisot ar zilu un rozā pulveri.

Nedēļas notikumi pasaulē


Lielbritānijas parlaments atbalstījis premjerministres Terēzas Mejas ieceri šogad 8. jūnijā rīkot parlamenta pirmstermiņa vēlēšanas.
Kārtējām parlamenta vēlēšanām būtu bijis jānotiek 2020. gadā – gadu pēc Brexit sarunu noslēguma. Meja lēmumu pamato ar valdības pozīcijas nostiprināšanu sarunās par Lielbritānijas izstāšanos no ES.

Sienas celtniecība uz ASV robežas ar Meksiku varētu sākties šovasar, ceturtdien paziņojis ASV iekšzemes drošības ministrs Džons Kelijs. Par projektu interesi esot izrādījuši jau aptuveni simt uzņēmumu.

Bruņots uzbrucējs 20. aprīļa vakarā atklāja uguni uz policistiem Elizejas laukos Parīzē, nogalinot vienu policistu un ievainojot vēl trīs cilvēkus, līdz uzbrucēju nošāva policija. Atbildību par uzbrukumu, kas notika trīs dienas pirms Francijas prezidenta vēlēšanām, dažu stundu laikā uzņēmās džihādistu grupējums Daesh.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu