Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

8
NULL


DZEJA.
HUANS RAMONS HIMENESS. DZELTENAIS APRĪLIS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Spāņu dzejnieka, Nobela prēmijas literatūrā laureāta dzejas izlase izdota izdevniecības bilingvālajā samta sērijā. Sastādītājs un atdzejotājs ir Leons Briedis. «Himenesa dzeja – tas ir iekšējs monologs, dvēseles grēksūdze jeb, spāniski runājot, ensimismamiento (pašiedziļināšanās),» raksta atdzejotājs. Apgāda cena 8 €.

ROMĀNS. KERIJA DRŪRIJA. SEPTĪTĀ KAMERA. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. Darbība norisinās alternatīvā mūsdienu pasaulē, kurā slepkavībā apsūdzēto likteņus izlemj nevis tiesa, bet sistēma Balso visi. Pusaudze Marta ir atzinusies, ka nošāvusi slavenu miljonāru. Vai viņas teiktajam var ticēt? Varbūt viņa uzņemas cita vainu? Apgāda cena 13,65 €.

VĒSTURE. ZEMCIEŠU CILTS. IZDEVĒJS LATVIEŠU SKAUTU KUSTĪBA UN APGĀDS VESTA-LK. Apjomīga (600 lappušu un vairāk nekā 3000 fotogrāfiju) latviešu skautisma dokumentācija no pirmsākumiem līdz 2017. gadam. Aprakstītas skautu gaitas jaunajā Latvijas valstī, izplatība pēc Otrā pasaules kara, atdzimšana atjaunotajā valstī un skautisma vieta Latvijā un globālajā skautisma kustībā patlaban.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu