Loginovs kļuvis par Rīgas brīvostas vadītāja ārštata padomnieku • IR.lv

Loginovs kļuvis par Rīgas brīvostas vadītāja ārštata padomnieku

21
Leonīds Loginovs (no kreisās) un Aigars Pečaks. Foto: Ieva Čīka, LETA

Par padomu sniegšanu Pečakam Loginovs saņem 3500 eiro mēnesī

Rīga, 10.apr., LETA. Ilggadējais Rīgas brīvostas pārvaldnieks Leonīds Loginovs pēc paziņojuma par došanos pensijā pilnībā darbu brīvostā nav pametis un ir kļuvis par pašreizējā ostas vadītāja ārštata padomnieku, vēsta Latvijas Televīzija.

Loginovs ir kļuvis par pašreizējā ostas pārvaldnieka pienākumu izpildītāja Aigara Pečaka ārštata padomnieku, par ko saņemot 3500 eiro mēnesī pēc nodokļu nomaksas.

Strādāt šajā amatā Loginovu esot aicinājis pats Pečaks, un līgums noslēgts līdz jauna Rīgas brīvostas pārvaldnieka atrašanai. Bijušā Rīgas brīvostas pārvaldes pārvaldnieka darba pienākumi esot saistīti ar ostas infrastruktūras attīstības turpināšanu Krievu salā, kas ietilpa viņa pienākumos arī līdz aiziešanai.

Jau ziņots, ka Loginovs šogad 25.janvārī iesniedza brīvostas valdes priekšsēdētājam adresētu iesniegumu, kurā lūdza atbrīvot viņu no amata no šā gada 10.marta pēc paša vēlēšanās.

Līdz jaunā ostas pārvaldnieka atrašanai attiecīgos pienākumu pilda ilggadējais Loginova vietnieks Aigars Pečaks.

Loginovs Rīgas brīvostu vadīja kopš 1998.gada.

 

Komentāri (21)

traductrice 11.04.2017. 11.10

Būtībā šie 3500eur uz rokas (kas ir kādi 5000eur no ostas kabatas) jebkurā gadījumā pašam Loginovam ir KAPEIKAS. Galvenais “ārštata padomnieka” iemesls ir IETEKME, ne jau kas cits. Paredzu, ka jauna ostas pārvaldnieka meklējumi nemaz nebūs tik raiti. Kādam gadiņam jau nu būs jāpaiet vismaz. Kā nekā mega projekts Krievu sala tač’ir jānokopj kā pienākas…

Un tomēr pārsteidz Loginova negausība. Tiešām, tiešām nav vēl gana?

+3
0
Atbildēt

0

jurisml_inbox_lv 11.04.2017. 10.38

salīdzinām :ministru prezidenta ārštata padomnieka atalgojums ir 1500 eu pirms nodokļa nomaksas, tādu Kučinskim 2 , štata padomnieki 4 ar atalgojumu 2000 eu pirms nod. nom.

+1
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu