Marija Naumova sāk koncerttūri "Uz ilūziju tilta" • IR.lv

Marija Naumova sāk koncerttūri “Uz ilūziju tilta”

28
NULL

Koncerti nedēļas nogalē – piektdien Jelgavā, sestdien Latgales vēstniecībā “Gors”, svētdien Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars”

Piektdien, 31.martā plkst.19 Jelgavas Kultūras namā dziedātāja Marija Naumova sāks jaunās programmas “Uz ilūziju tilta” koncerttūri pa Latviju, raksta aģentūra LETA. 

Koncertos piedalīsies ģitāras spēles virtuozs Sebastjens Žinjo, ģitārists Samī Dussa un vijolnieks Matias Levī, kā arī jaunatklājums – akordeoniste Merila Abas. 

Uz skatuves kopā muzicēs tādi Latvijā pazīstami mūziķi kā Rolands Beļēvičs, Andris Buiķis un Norberts Skraucis. Programmā iekļautas oriģinālkompozīcijas no albuma “Uz ilūziju tilta”, kur vārdus sarakstījis gan Jānis Peters, gan Kārlis Vērdiņš, savukārt mūziku komponējis Žinjo. 

“Šo albumu un jauno programmu loloju jau sen, vairākus gadus domāju par to, kas atspoguļotu un apvienotu manu dzīvi Francijā ar manām mājām Latvijā. Beidzot tas ir izdevies – Parīzē dzimusi mūzika, neaprakstāma Jāņa Petera dzeja, viegli un skaisti Kārļa Vērdiņa teksti,” norādīja Naumova. 

Turpmākie koncerti notiks rīt, 1.aprīlī, Latgales vēstniecībā “Gors”, Rēzeknē, 2.aprīlī Liepājas koncertzālē “Lielais dzintars”, 3.aprīlī Ventspils teātra namā “Jūras vārti”, 6.aprīlī Valmieras kultūras centrā, 7.aprīlī Ogres novada kultūras centrā, 8.aprīlī Dailes teātra lielajā zālē, bet 9.aprīlī Vidzemes koncertzālē “Cēsis”. 

Biļetes uz koncertiem var iegādāties www.bilesuparadize.lv

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu