Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

5
Spēka reindžeri
Kristīne Simsone


oo
 Spēka reindžeri / Power Rangers. No japāņu supervaroņu filmām aizgūtā Spēka reindžeru (galvenokārt TV sēriju) franšīze jaunākajai publikai ir zināms zīmols. Taču pilnmetrāžas filmu veidolā – līdzīgi abām iepriekšējām lentēm – arī šajā ir maz, kam piesiet aci. Pat pārsteidzoši, cik arhetipiskais pasaules glābšanas scenārijs var būt remdens – izstieptajā stāstā par pusaugu supervaroņiem trūkst dzīvības. Savukārt idejiskais tukšums ir kaitinošs: divu stundu laikā smadzenes tā arī nav jāiedarbina. Kino no 31. marta.

oo Smurfi: Zudušais ciems / Smurfs: The Lost Village. Jaunākais darbs, kurā rosās beļģu mākslinieka Peijo komiksos dzimušās būtnes – smurfi – vizuāli tik tiešām izskatās pēc brīnumpasaules. Lai arī košajām krāsām pielietā animācijas filma dažbrīd atgādina psihedēlisku ceļojumu, tās stāstā gan līdzīgu domas lidojumu nesastapt. Zilo mošķu ekspedīcija uz noslēpumainu ciemu, kur mīt amazonēm līdzīgas radības, ir plakana un paredzama. Kino no 31. marta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu