Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

3

Nedēļas notikumi Latvijā


Ņemot vērā trūkstošos pakalpojumus, Centrālā finanšu un līgumu aģentūra
par neatbilstošiem atzinusi vairāk nekā 586 tūkstošus no e-veselības projektam iztērētā finansējuma. Lēmumu aģentūra pieņēmusi, izvērtējot Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas secinājumus par e-veselības projekta funkcionalitātes pārbaudēs konstatēto.

Bijusī KNAB amatpersona Juta Strīķe iestājusies bijušā tieslietu ministra Jāņa Bordāna vadītajā Jaunajā konservatīvajā partijā un kandidēs Rīgas domes vēlēšanās. Uz mēra amatu no partijas pretendēs trīs kandidāti – Juta Strīķe, Jānis Bordāns un bijušais KNAB Operatīvo izstrāžu nodaļas vadītājs Juris Jurašs.

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību maksātnespējas administratora Māra Sprūda sūdzībā par Rīgas apgabaltiesas lēmumu, ar kuru tika noraidīta viņa prasība pret žurnālu Ir, tā galveno redaktori Nelliju Ločmeli un žurnālisti Indru Spranci lietā par goda un cieņas aizskārumu 2012. gada rakstā Maksātnespējas ķēķis.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu