Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

7
Lauva
Kristīne Simsone

oooc Lauva / Lion. Lai arī vietumis nevajadzīgi manipulatīvs, stāsts par indiešu puiša ceļu atpakaļ pie savas bioloģiskās ģimenes spēj «iedarboties» arī patiesi un aizkustināt. Vienu no savām izteiksmīgākajām lomām nospēlē Devs Patels – Graustu miljonāra zvaigzne. Kino no 17. februāra.

oooo Ugunis jūrā / Fuocoammare. Itāļu režisora Džanfranko Rosi darbs ir monumentāla laikmeta un bēgļu krīzes liecība, kas vēsta gan Lampedūzas salas iedzīvotāju, gan tur nonākušo bēgļu stāstus. Papildu intrigai – lente ir pagājušā gada Berlīnes kinofestivāla laureāte un pirmā dokumentālā filma, kas jelkad pie šā titula tikusi. No 17. februāra.

oo Pārtapšana / Rupture. Erotisko motīvu caurvītās drāmas Sekretāre (2002) autora Stīvena Šainberga jaunākais darbs ir nogurdinoša klišeja. Lai arī mocības, kurām ir pakļauta zviedru aktrises Nūmi Rapasas spēlētā varone, iedarbojas, raisot riebumu, šajā spīdzināšanas «odisejā» trūkst satura. No 17. februāra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu