Brigmanis uzskata, ka Grigulei būtu jāizstājas no partijas • IR.lv

Brigmanis uzskata, ka Grigulei būtu jāizstājas no partijas

15
Zaļo un Zemnieku savienības valdes priekšsēdētājs Augusts Brigmanis. Foto: Edijs Pālēns, LETA

Brigmanis aicinājis Griguli izstāties no partijas, taču neplāno aicināt partijas valdi lemt par Grigules izslēgšanu, jo par to neesot vienprātības un tas varot graut arī partijas iekšējo vienotību. 

Latvijas Zemnieku savienības (LZS) vadītājs Augusts Brigmanis uzskata, ka Eiropas Parlamenta deputātei Ivetai Grigulei vajadzētu izstāties no partijas, ziņo Latvijas Televīzija (LTV). 

Pēc Brigmaņa domām, Grigules rīcība neliecina, ka viņai būtu vieta partijā. “Es viņai pats zvanīju un teicu, ka būtu labi, ja viņa pati no partijas izstātos. Tā kā ir tik liela ažiotāža ap šo jautājumu, mūsuprāt, tas būtu loģiskākais iznākums,” Brigmaņa sacīto citē LETA.

Grigule par šo sarunu gan izsakoties citādāk. “Viņš jautāja man, vai es neesmu nogurusi un negribu izstāties, noņemot uzmanību no sevis. Es Brigmaņa kungam teicu, ka neesmu nogurusi,” savu versiju klāsta Grigule.

Brigmanis neplāno aicināt partijas valdi lemt par Grigules izslēgšanu, jo par to neesot vienprātības un tas varot graut arī partijas iekšējo vienotību. 

Kā ziņots, LZS Rīgas Jaunā nodaļa 26. janvārī pieņēma zināšanai Eiropas parlamenta (EP) deputātes Ivetas Grigules (ZZS) skaidrojumu Krievijas propagandas balsojuma lietā, nekādas sankcijas pret deputāti netika piemērotas. 

Iepriekš šis jautājums skatīts LZS valdē, kura Grigulei norādījusi uz nepietiekamu skaidrojumu sniegšanu sabiedrībai par izvēli balsot pret rezolūciju, kurā paredzēta cīņa ar Krievijas propagandu. LZS valde Grigulei norādīja, ka viņa ir nepietiekami sabiedrībai skaidrojusi savu balsojuma motivācijas un ka labāk skaidrojumu ir sniegt vēlāk nekā nekad. Valdes pārstāvji aicina Griguli savu rīcību skaidrot publiski un politiķe esot apliecināja, ka to darīs. LZS ir viena no Zaļo un zemnieku savienību veidojošām partijām.

Komentāri (15)

Lidumnieks 27.01.2017. 09.33

Hmmm…, ja LZS priekšsēdētājam nav gana autoritātes partijā, lai izslēgtu šo Griguli, tad prasās pēc kardinālām pārmaiņām. 1.-kārt – tā jau sen nav Zemnieku savienība (kāds “īstenajam vadītājam sakars ar zemniekiem”, būtu jāsauc par grigaliešiem – tad būtu vieglāk secināt par “īsto koalīciju” Grigalieši (bij. LZS) – Saskaņa.

+9
0
Atbildēt

0

Krotow 27.01.2017. 19.25

Latvijā partijas diemžēl ir vairāk interešu grupas kaut vai biedru skaita dēļ. Atvainojiet, taču kompānija ar 1000 dalībniekiem nav partija. ZZS ir bijušo kompartijas darbinieku un uz Krievijas tirgu centrētu lielsaimnieku lobijs, kuri kopā ar savu pelēko kardinālu Puzē ir nu jau atklāti pārdevušies Kremlim. Acīmredzot plintniece Grigule Lemberga interešu bīdīšanai Briselē ir tik svarīga, ka viņš ir gatavs likt uz spēles visu ZZS. Laikam viņam šobrīd nav neviena cita tik naudaskāra un tik stulba ar iniciatīvu. Visa šī kompānija raud pēc tiesas par valsts nodevību ar labākajā gadījumā izraidīšanu no Latvijas un ES uz visiem laikiem.

+9
0
Atbildēt

0

Absints 27.01.2017. 16.40

Brigmaņa kungs, Grigule tak ir kā akmens kaklā slīkonim. Pasludinot Griguli par “partijas vērtīgāko cilvēku”, degradējot pašu premjeru, striķis ap kaklu tika savilkts vēl ciešāk. Varbūt arī izpeldēsiet ar visu, bet visiem zināms, kādi ir reanimētie miroņi…

+8
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu