Krievija palielina militārās spējas pie rietumu robežām • IR.lv

Krievija palielina militārās spējas pie rietumu robežām

20
Ilustratīvs foto: sputniknews.com

Aizsardzības ministrs Šoigu armijas koncentrāciju skaidro kā atbildi uz NATO spēku pieaugumu

Krievija palielina militārās spējas pie savām rietumu robežām, atbildot uz NATO spēku pieaugumu, trešdien paziņojis Krievijas aizsardzības ministrs Sergejs Šoigu. Kā vēsta aģentūras LETA-DPA, NATO “darbība grauj stratēģisko stabilitāti un spiež Krieviju aizsardzības pretpasākumus”, Šoigu norādīja augsta ranga bruņoto spēku amatpersonām Minskā.

Krievijai un tās sabiedrotajai kaimiņvalstij Baltkrievijai ir jāstiprina aizsardzība, jo “Savienotās Valstis un citas NATO dalībvalstis aktīvi stiprina savu uzbrūkošo potenciālu”, ministra teikto citēja Krievijas ziņu aģentūra TASS. “Spriedzes perēkļi ir pievirzījušies tuvu mūsu robežām,” piebilda ministrs.

Savā runā viņš neminēja konkrētus skaitļus. Iepriekš parādījusies informācija, ka Krievija vēlas palielināt karavīru skaitu pie savām rietumu robežām par 30 000. Kā ziņots, nākamgad Baltijas valstīs un Polijā tiks izvietotas NATO dalībvalstu daudznacionālas bataljona lieluma kaujas grupas.

Komentāri (20)

west 02.11.2016. 19.02

Bruņošanās sacensība ir tieši tas, kas vajadzīgs lai beidzot noraktu blefojošo naftas mucu. PSRS nāve tam ir dzīvs piemērs.

Gopņiks cer, ka bailīgie, inteliģentie NATO ģenerāļi nobīsies. Ka viņš tūliņ, tūliņ spiedīs..

Neko viņš nespiedīs, jo pārāk daudzi viņa kalpi tur savas sazagtās mūža bagātības un bērnus rietumos. Viņi drīzāk gopņiku noindēs, nekā mirs par viņu kopējā atomkara kapā.

Krievija finansiāli nespēj viena pati karot pret visu labi bruņoto rietumu pasauli.

Tas saucas pēdējais, uz televizoru vērstais blefs.

+5
0
Atbildēt

2

    koals > west 02.11.2016. 22.06

    Pa šamējo TV pat tāda ideja izskanēja ,ka to plutoniju ,kuru tagad nevedīs utilizācijai uz ASV,varot izmantot arī sekojoši-par cik nesējraķešu par maz,to varot pārvadāt sieviešu rokassomiņās:).Nu labi jau tas neesot,bet ja ar mums negribēs draudzēties,tad kā saka…).Z-Korejas variants teiksiet,domāju ,ka tikai pa daļai,jo neliela iespēja ,ka tur kādam šīberis aizkrīt arī pastāv.Tas tomēr nav no tās sērijas,ka Cojam dziesmas CIP rakstījis:).

    0
    0
    Atbildēt

    0

    nomale > west 02.11.2016. 20.58

    Pēc loģikas tā jau vajadzētu būt, tikai šaubos vai Kremlī valda loģika. Kremlī valda viens garlaikots, ar lielummāniju sirgstošs multimiljardieris, kurš ap sevi izdzenājis visus saprātīgos un to vietā savācis lišķu baru. Nav tādas Krievijas politikas, tikai Putina politika. Kremļa politiku būtu jāanalizē psihologiem nevis politologiem.

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

sniega_roze 02.11.2016. 17.31

30 000 ir izcila atbilde kanādiešu rotai LV. Ar matemātiku tur labi nav.

+1
0
Atbildēt

1

    jurisml_inbox_lv > sniega_roze 02.11.2016. 17.59

    šito pierobežu šodien NATO ģeneraalis skaidroja radiofonaa , proti , pie robežas savikt kaŗjaspeeku , ir pirmaa pasaules kara laikos piemeerots manevrs , jo , šodienas aizsardziibas speeki dos triecienu pa ienaidnieka komandpunktiem momentaani , un no maskavas dažu miniišu laikaa , paliks paari drupas , izdedži , pelni un plazma , atieciigi pa kilometriem no bumbu spraadziena epicentra , saakot jau ar 150 km liidz 10 km , un tas krievu ģeneraaļiem ir skaidri zinaams , nekaada atomuzbrukuma nebuus , jo neglaabs neviena patvertne un metro nepavisam, speejas ir nules veertiibaa , nu protams , ja netiks dots prettrieciens , tad šie tuukstoši dažas stundas varees laupiit , nogalinaat , izvarot civiliedziivotaajus dažu kilometru attaalumaa no robežas , te nav Ukraina , kurai krievu invaazijas saakšanaa vispaar no armijas nebija nekā

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

atrium 03.11.2016. 11.43

Эксперт Пентагона изложил 6 сценариев для России

http://www.kavkazcenter.com/russ/content/2016/11/02/113542/smert-rossii–ekspert-pentagona-izlozhil-6-stsenariev-dlya-rossii.shtml

Ja experts būtu sastapis dzīvu krievu, sestais scenārijs tam liktos kā utopija.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu