Sudraba: Mani pārsteidz "ķeršanās klāt" uzņēmējam Krūmiņam • IR.lv

Sudraba: Mani pārsteidz “ķeršanās klāt” uzņēmējam Krūmiņam

25
Inguna Sudraba. Foto: Ieva Lūka, LETA

Krūmiņu Sudraba pazīstot jau vairākus gadus, viņš sniedzis palīdzību partijas veidošanā un nostiprināšanā.

Mani pārsteidz “ķeršanās klāt” uzņēmējam Jūlijam Krūmiņam, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam “Rīta Panorāma” izteicās partijas “No sirds Latvijai” (NSL) līdere Inguna Sudraba.

“Nezinu, kam viņš traucē un ir šķērsojis ceļus, nezinu, kam traucē partija “No sirds Latvijai”. Acīmredzot kādam traucējam,” izteicās Sudraba.

Politiķe norādīja, ka pats Krūmiņš partijai neko nav ziedojis, bet ir ziedojusi viņa meita. Krūmiņu Sudraba pazīst jau vairākus gadus, viņš sniedzis palīdzību partijas veidošanā un nostiprināšanā.

Sudraba atkārtoti uzsvēra, ka NSL neko nelikumīgu nav darījusi. Visi ziedojumi un grāmatvedības uzskaite esot pārbaudīta. “Mums nav nekādu šaubu, ka mēs esam visu laiku rīkojušies absolūti likumīgi,” teica NSL līdere.

Jau vēstīts, ka nu jau bijušajam Jūrmalas domes priekšsēdētājam Gatim Truksnim (ZZS), savulaik ar partiju “No sirds Latvijai” saistītajam Jorenam Raitumam un uzņēmējam Krūmiņam ir piemērots aizdomās turētā statuss Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izmeklētajā krimināllietā par iespējamu partiju nelikumīgu finansēšanu lielā apmērā.

Saistībā ar šo lietu KNAB iepriekš arī veica kratīšanu NSL birojā.

“Nekā personīga” vēstīja, ka ceturtais lietā aizturētais varētu būt SIA “Blaizer-AG” valdes priekšsēdētājs Anrī Kursītis. Krūmiņš esot aizturēts, jo caur trešajām personām finansējis divas partijas – NSL un Zaļo un zemnieku savienību, tām abām pārskaitot 135 000 eiro. Savukārt Truksnis, Raitums un Kursītis tiek vainoti kā līdzdalībnieki šādas naudas plūsmas nodrošināšanā.

 

Komentāri (25)

kimsk 17.10.2016. 10.20

Tāda sajūta, ka dzīvojam Luisa Kerola grāmatā “Alise brīnumzemē”. Sudraba brīnās, kāpēc ķeras klāt Krūmiņam, Lembergs brīnās, kāpēc viņu tiesā, Rasnačs brīnās, kāpēc nedrīkst ar valsts transportu pārvadāt savas privātās parpalas, Brigmanis brīnās, “kas tas Jūlis tāds ir, nepazīstu”, Čakša brīnās, kāpēc Vāne ar 2 miljonu parādu nedrīkst strādāt Veselības ministrijā, utt. utjpr.

+14
-1
Atbildēt

4

    atrium > kimsk 17.10.2016. 10.27

    kimsk

    Cilvēki, kuriem smadzeņu garozā vēl ir kripatiņas pelēkās vielas, brīnās, kā čekistu publiski piesmietais bijušais prelmļjaks, pilnībā bankrotējušais uzņēmējs, politiķis, cilvēks un vīrietis, parādu, kompromatu un alkatīgu stulbu bābu atkarīgais Dombrovskis, kļuva atbildīgais par ES finansēm.

    Quo vadis, Europa?

    +1
    -10
    Atbildēt

    0

    Ēriks > kimsk 17.10.2016. 12.01

    Jā,mums ir daudz par ko brīnīties-kā varēja uzcelt brūkošu Maximu,kā varēja izsaimniekot valsts garantijas naudu Liepājas Metalurgā,kā tik lēti varēja pārdot Citadeli…

    +1
    -6
    Atbildēt

    0

    Ēriks > kimsk 17.10.2016. 14.00

    Tas labi,ka zanEi tagad būs vēl par ko brīnīties,citādi nabadzīšiem iznāk brīnīties tikai par vienu ar iestādes auto pārvestu skapi un dižmocekļa ordeni,nekādas jautrības.

    0
    -2
    Atbildēt

    0

    zanE > kimsk 17.10.2016. 12.42

    …mjā, es arī brīnos – kāpēc Ēriks par tik lētu naudu nenopirka Citadeli?…bija tak iespēja…nu, vismaz Metalurgu varēja nopirkt, atbalstīt Latvijas tautsaimniecību…ne-a, nepirka visssss…

    +4
    0
    Atbildēt

    0

DD1 17.10.2016. 09.47

Quod licet Jovi, non licet bovi jeb,- kas atļauts Jupiteram, nav atļauts vēršiem. Dažreiz tā sagadās, ka kādam citam “Jupiteram” vajag noziedot trumpju kārti, lai, piemēram, dotu Streļčenokam vēl vienu iespēju.

+8
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu