Truksnis: Turaidas kvartālā vairs neuzturos • IR.lv

Truksnis: Turaidas kvartālā vairs neuzturos

26
Gatis Truksnis. Foto: Edijs Pālens, LETA
Indra Sprance

Bijušais Jūrmalas mērs neatceras, cik maksājis par īri

Bijušais Jūrmalas mērs Gatis Truksnis (ZZS) apgalvo, ka glaunajos apartamentos uzņēmēja Jūlija Krūmiņa būvētajā ēku kompleksā ”Turaidas kvartāls” Dzintaros uzturējies vien dažas nedēļas, kamēr tiek remontēts viņa īrētais dzīvoklis, un šobrīd vairs tur nav apmeties.

Truksnis ceturtdien žurnālistiem atzina, ka ir uzturējies šajā dzīvoklī. “Tāpēc, ka manā adresē, kur es īrēju un kur man ir īres īres līgums līdz nākamā gada februārim, gribēju veikt remontu. Uz remonta brīdi, kamēr veicu remontu, pārvedu savas mantas [uz Turaidas kvartālu], ” stāstīja Truksnis. Tā kā šobrīd viņam ir noteikts aizliegums tikties ar personām, kuru vārdu viņš nevar nosaukt, kā arī būt par 100 metriem tuvāk tām, “tad es tur nevaru uzturēties tīri fiziski, tāpēc tur es vairs neuzturos”.

Uz jautājumu, vai ir maksājis īri par glaunajiem apartamentiem, Truksnis atbildēja: “Par šiem jautājumiem es varbūt varētu sniegt nākamnedēļ atbildes. Šobrīd neesmu gatavs.” Taču viņš skaidroja, ka “viss ir pilnīgi likuma ietvaros”: ”Viss ar samaksām un īres līgumiem visām lietām – viss ir pilnīgā kārtībā.”

Cik samaksājis par īri, Truksnis no galvas neatceroties. Uz jautājumu, vai varēja to atļauties, atbildēja: “Kolēģi, ja man ir jāiztaisa kādā dzīvoklī remonts, tad tas ir īslaicīgs līgums, kur pēc fakta man tiek piestādīts rēķins, kuru es apmaksāju.”

Žurnāls “Ir” šonedēļ vēstīja, ka Truksnis apmeties visglaunākajā no Turaidas kvartāla dzīvokļiem – pēc platības vislielākajā dzīvoklī ar četrām istabām, kamīnu un divām plašām terasēm, kas aizņem visu ēkas augšējo stāvu. Kā Truksnis to varētu atļauties, ir grūti saprast, jo ēkas pārvaldītāja izcenojumos redzams – nedaudz mazāks dzīvoklis uz gadu tiek izīrēts par 3850 eiro mēnesī, kamēr visa Trukšņa alga pērn bija vidēji 2502 eiro mēnesī.

Komentāri (26)

lno 15.10.2016. 11.19

IR bliež pa Turidas ielu, bet Truksnis jau Rīgā pie premjera:):):)

+3
-8
Atbildēt

0

lno 15.10.2016. 14.58

Kas notie Latvijā, ja NRA jau kļūst lasāmāka par IR? http://nra.lv/viedokli/arno-jundze/188077-depresivi-scenariji.htm

+2
-9
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu