Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

3
NULL

 


DETEKTĪVS.
JŪ NESBĒ. TARAKĀNI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Norvēģu rakstnieka radītais slavenais izmeklētājs Harijs Hols pēc trakajiem piedzīvojumiem Austrālijā ir atgriezies Oslo. Atmiņas ir nomācošas, rītdiena nevilina… No drūmās bezcerības viņu izrauj norīkojums uz Bangkoku, kur nogalināts Norvēģijas vēstnieks. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 13,72 €.

BĒRNIEM. ULFS STARKS. PROTI SVILPOT, JUHANNA? IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Zviedru rakstnieka grāmata stāsta par lieliskām lietām, ko puikas var darīt kopā ar vecu vīru: taisīt pūķi, skūt bārdu, slepus kāpt ķiršu kokā, svinēt dzimšanas dienu parkā, iemācīties svilpot… Tikai šīm attiecībām ir atvēlēts par maz laika. Apgāda cena 7,50 €.

TRADĪCIJAS. KOPĀ KAPOS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Grāmatā iekļautas Mārtiņa Grauda fotogrāfijas no kapusvētkiem, folkloristes Janīnas Kursītes, literatūrvēsturnieces Ilonas Miezītes, filozofes Māras Mellēnas, sociologa Tāļa Tisenkopfa, rakstnieka Andra Akmentiņa raksti, kā arī sarunas ar Mārtiņu Graudu, Alvi Hermani un Gundaru Āboliņu. Apgāda cena 12 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu