Krievija ar NATO vēlas apspriest Baltijas jūras gaisa telpas drošības uzlabošanu • IR.lv

Krievija ar NATO vēlas apspriest Baltijas jūras gaisa telpas drošības uzlabošanu

30
Krievijas iznīcinātājs SU-24 pirms mēneša imitēja uzbrukumu ASV mīnu kuģim "Donald Cook" Baltijas jūrā.

Paziņojums izteikts pēc vairākiem ar Krievijas militāro aviāciju saistītiem incidentiem virs Baltijas jūras

Krievija otrdien paziņojusi, ka šonedēļ gaidāmajās sarunās ar NATO plāno apspriest Baltijas jūras gaisa telpas drošības uzlabošanu, kā arī ASV pretraķešu aizsardzības sistēmu Eiropā, ziņo LETA/AFP.

Krievijas Ārlietu ministrijas preses sekretāre Marija Zaharova pavēstīja, ka Maskava trešdien Briselē gaidāmajās sarunās plāno apspriest “aviācijas drošības uzlabošanu Baltijas jūras reģionā”.

Šis paziņojums seko pēc vairākiem ar Krievijas militāro aviāciju saistītiem incidentiem virs Baltijas jūras. Krievija saskārusies ar pārmetumiem, ka tās militārās lidmašīnas pārkāpušas Baltijas valstu gaisa telpu un lido ar izslēgtiem transponderiem – ierīcēm, kas ļauj identificēt lidmašīnu un novērst iespējamas sadursmes gaisā.

Sarunās ar NATO Maskava arī “uzsvērs riskus stratēģiskajai stabilitātei, kas parādījušies ASV un NATO pretraķešu sistēmas Eiropā veidošanas rezultātā”, norādīja Zaharova.

Jau vēstīts, ka NATO samitā Varšavā sestdien tika oficiāli paziņots par starptautisko bataljonu izvietošanu Polijā un Baltijas valstīs.

Savukārt Maskava svētdien nosodīja NATO par koncentrēšanos uz “neesošiem” Krievijas draudiem.

 

Komentāri (30)

cinderella 12.07.2016. 21.58

Vai jums ir noraidīts ar bankas un citas finanšu iestādes? Vai jums ir nepieciešams konsolidāciju aizdevumu vai hipotēku? Meklēt ne vairāk, jo mēs esam šeit, lai visas jūsu finanšu nepatikšanas pagātnei. Mēs aizdevumu fondiem, lai personām un uzņēmumiem nepieciešama finansiāla palīdzība ar likmi 2%. Nav sociālās apdrošināšanas numurs nepieciešams un nav kredīta pārbaude nepieciešama, 100% garantēta. Tātad rakstiet mums šodien: (euchariadanielloanfirm @ gmail . com) pieteikties šim aizdevumam.

0
0
Atbildēt

0

jurisml_inbox_lv 12.07.2016. 20.44

izlasot Končalovska aprakstu kaadaa staavoklii un kas notiek krievijā dotajaa briidii un kaadas iluuzijas par naakotni, var izdariiit secinaajumus

http://ipvnews.net/?p=13451

0
0
Atbildēt

1

    moonlight > 12.07.2016. 23.24

    Ebenemezers

    To rakstu lasīju diezgan sen atpakaļ, šodien Končalovskis neko tādu nerakstītu.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu