Vasarīgās tehnoloģijas • IR.lv

Vasarīgās tehnoloģijas

5

Modernās tehnoloģijas mums nāk talkā ne tikai darba ikdienā, bet arī vasarīgajā atpūtā un izklaidēs. Vai tā būtu ceļošana, mūzikas baudīšana vai dažādu gardumu gatavošana, ikvienai no šīm nodarbēm atradīsies kāds piemērots gadžets jeb stilierīce!


Grilē pareizā temperatūrā

Arī grilēšanas jomā mobilās viedierīces mums var nākt talkā! iDevices iGrill Mini ir bezvadu termometrs, kas ar Bluetooth savienojams ar iPhone viedtālruņiem. Iespraužam temperatūras sensoru, piemēram, steikā, vāku ciet, izvēlamies viedtālruņa lietotnē vēlamo temperatūras režīmu un bez liekām raizēm gaidām paziņojumu, kad steiks ir gatavs! Lietotnē pieejamas arī dažādas receptes un virkne dažādu padomu grilēšanā.
Cena – aptuveni 40 eiro.


Lietussargs, kuru nepazaudēsit

Kisha Umbrella ir pasaulē pirmais viedais lietussargs, kas jums no rīta vai citā vēlamā laikā ar viedtālruņa lietotnes starpniecību pats pateiks, vai šodien tas ir jāņem līdzi. Un, ja ar Bluetooth savienosit lietussargu ar savu viedtālruni, nekad to nepazaudēsit – attālinoties no tā, tālrunī saņemsit paziņojumu. Kisha lietussargs pieejams dažādās krāsās un spēj pārdzīvot arī izlocīšanos uz otru pusi lielā vējā.
Cena – aptuveni 90 līdz 120 eiro.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu