Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

5
Bruņurupuči nindzjas 2

 

oo Bruņurupuči nindzjas 2 / Teenage Mutant Ninja Turtles 2. Cīnītājreptiļu piedzīvojumiem veltīta jau otrā filma, taču ar specefektiem radītais titulvaroņu veidols vēl aizvien atgādina kādu savādu, neveiklu fantāziju. Lai arī bruņurupuču kvēlākos pielūdzējus, visticamāk, aizvainos arī šī filma, atšķirībā no priekšteces tajā ir vērojama kaut kāda dinamika. Taču būtiskākā problēma vēl aizvien ir aprobežošanās ar skolniecisku, primitīvu stāstniecību. No 17. jūnija.

ooo Brokastis pie tēta. Herca Franka pēdējās filmas Baiļu robeža līdzrežisores Marijas Kravčenko pirmie soļi komerckino. Šī ģimenes filma, iespējams, prātā uzjundīs Holivudas romantiskajās komēdijās redzētus motīvus, taču kopumā ir sirsnīgs izklaides kino par nenovecojošu tēmu: cilvēcisko attiecību nozīmību. No 24. jūnija.

o Apburtās princeses lāsts / The Curse of Sleeping Beauty. Šķebīga Grimmu pasakas ekspluatācija, kas šausmu kino žanram liek izskatīties kā neizturami paštīksmīgam reklāmas video. Kaitinoši iestudēto tekstu un uzpucēto ļaužu pilnā ķauša galvenajā lomā rosās leģendārā aktiera Gregorija Peka mazdēls Ītens Peks – gotiski salkanais gabals riņķo ap viņa spēlētā varoņa murgu un «baiso» piedzīvojumu mijiedarbību. No 24. jūnija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu