Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

7
Saules staros

 

ooooo  Saules staros. Rīgā dzīvojošā krievu dokumentālista Vitālija Manska kinokamerai allaž paliekot ieslēgtai, ir tapis materiāls, kas neredzēti atklāti izgaismo Ziemeļkorejas totalitārās varas sētās bailes un neaptveramo melu mašinēriju, kurā funkcionāri kļūst par lentes «līdzrežisoriem», sausi izrīkojot filmētos cilvēkus te platāk smaidīt, te izklausīties patriotiskākiem. Pēc filmas zosāda mijas ar satricinājumu. Kino no 12. aprīļa.

oooo Kloverfīlda iela 10 / 10 Cloverfield Lane. Trilleris ar šausmenes un sci-fi drāmas ielaidumiem, kas uztur spriedzi, spekulējot ar skatītāja uztveri par notiekošo: kādas sievietes attapšanos ieslodzītai mīklainā pazemes bunkurā pēc it kā apokaliptiskas katastrofas. Notikumiem piemīt klaustrofobiska sajūta, ko veidotāji atsvaidzina te ar asprātīgu humoru, te ar stindzinošiem dramatisma kāpinājumiem. No 8. aprīļa.

ooo Mans puisis slepkava / Mr Right. Komēdija, kas vaiga sviedros pūlas «piegādāt» pamelnu, aukstasinīgu humoru, mijot romantiskās drāmas un krimiķa elementus. Ar humoru šim stāstam par «liktenīgā» vīrieša – slepkavas – attiecībām ar kādu jaunu sievieti iet pašvaki. No 8. aprīļa.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu