Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

6
Pavisam Jaunā derība

 


oooo
 Pavisam Jaunā derība / Le tout nouveau testament. Jauna svēto rakstu derība kā bestsellers un Dievs kā nīgrs vecis no Briseles – tās ir tikai dažas no komēdijas sulīgajām pikantērijām. Pusdulla, taču izdevusies ironija ne tikai par reliģiju, bet arī par cilvēciskās dabas untumiem. Nominēta Zelta globusam labākās ārzemju filmas kategorijā. Splendid Palace no 8. janvāra.

ooo Labais dinozaurs / The Good Dinosaur. Pixar filma, lai arī palikusi spožās «laikabiedres» Prāta spēles ēnā, ir nostrādāts piedzīvojumu un draudzības stāsts labā animācijā. Nesamezglots, naivi sirsnīgs sižets un atšķirībā no Prāta spēlēm tēmēta tieši bērnu publikai, ar pārmērībām un jēlībām nekaitinot arī pieaugušos.  Kino no 8. janvāra.

ooc Mežs / The Forest. Baisene, kas uz ekrāniem atsauc bēdīgi slaveno Aokigahara jeb «pašnāvību» mežu Fudzi kalna pakājē; atcerieties, tur noritēja arī nesenā Gasa van Santa filma The Sea of Trees. Laba augsne spoku stāstam vai sagurusi klišeja – spriediet paši. Taču filmā ir kas tīkams – pazudušo māsu meklējošas sievietes un pašas māsas dubultlomā rosās Troņu spēļu zvaigzne Natālija Dormere. Kino no 8. janvāra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu