Cilvēks, kas izauga. Kristaps Porziņģis • IR.lv

Cilvēks, kas izauga. Kristaps Porziņģis

5
«Šim jaunajam cilvēkam piemīt kaut kas maģisks. Viņam ir pareizais temperaments, pareiza attieksme un pareiza pašpārliecinātība,» saka Knicks kluba prezidents.
Māris Diņģelis

Pēc viņa pievienošanās Ņujorkas komandai Knicks fani svilpa un ūjināja, taču pāris mēnešos pārvērties par vienu no publikas mīluļiem

Entonijs, Entonijs, atkal Entonijs… Neizskatās, ka Ņujorkas Knicks līdzjutēji īpaši aizrautos ar komandas atribūtiku, taču tie, kas uz kārtējo spēli ģērbušies basketbola kluba zili oranžajās krāsās, šajā vakarā lielākoties izvēlējušies krekliņus ar komandas līdera Karmelo Entonija vārdu. Tomēr esmu apņēmības pilns vienā no milzīgās Ņujorkas sporta arēnas Madison Square Garden tribīņu stāviem atrast arī kādu jaunā latviešu talanta fanu.

Re, viena mugura ar «Porzingis» ieslīd vīriešu tualetē! Hmm, laikam šī nebūs labākā izdevība uzrunāt svešinieku. Eju tālāk, un palaimējas. Pie bāra piestājuši divi jauni ņujorkieši. Patiesībā šis esot pirmais vakars, kad uzvilkuši krekliņu ar latvieša uzvārdu, jo arī viņi vasarā ar skepsi uztvēruši tobrīd 19 gadus vecā liepājnieka pievienošanos Knicks. Taču pusotra mēneša laikā, kopš nospēlētas dažas pirmssezonas spēles un sākusies arī īstā basketbola sezona, aizspriedumi ir izgaisuši. 

«Zvērs, nu, īsts zvērs!» jūsmo Džeimss un Īens. «Un vēl patīk tas, ka nav primadonna.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu