Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

7

Nedēļas notikumi Latvijā

Eiropas Komisija pozitīvi novērtējusi Latvijas budžeta projektu 2016.gadam. Gan Latvijas valdība, gan EK prognozē valsts ekonomikas izaugsmi nākamgad 3% apmērā.

Ministru kabinets atbalstīja priekšlikumu no Valsts kases aizdot nacionālajai aviokompānijai airBaltic 80 miljonus eiro, bet galīgo lēmumu atlika, un tas līdz žurnāla nodošanai tipogrāfijā vēl nebija zināms. Ministri nolēmuši vērtēt ne tikai uzņēmuma padomes, bet arī valdes darbību, algojot neatkarīgu auditoru kompāniju, sacīja premjere Laimdota Straujuma.

Nacionālā apvienība (NA) nākusi klajā ar aicinājumu apturēt bēgļu uzņemšanu Latvijā pēc teroristu uzbrukumiem Parīzē, kamēr tiek noskaidrots, vai teroristi nav ieceļojuši Eiropā, uzdodoties par bēgļiem. Tas nav radis atbalstu koalīcijas partneru vidū, taču valdības vadītāja Laimdota Straujuma solījusi – pēc Parīzes teroraktiem iekšlietu darbinieki ļoti rūpīgi vērtēs katru bēgli. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu