Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

6

 


MĀKSLA.
MARGARITA ZIEDA. ANDRIS FREIBERGS. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Grāmata par ievērojamo latviešu scenogrāfu nav akadēmisks, teorētisks pētījums. Tā ir veidojusies no sarunām ar Andri Freibergu un daudziem viņa darbam būtiskiem teātra praktiķiem – režisoriem, scenogrāfiem, gaismu māksliniekiem, kā arī laikabiedriem un studentiem. Apgāda cena 30 €.

ATMIŅAS. DAINA AVOTIŅA. MANI SPĒKA PĪLĀRI. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Atmiņas un stāsti par gadiem, kuros pazīstamās rakstnieces dzīvē liela loma bija draudzībai ar Imantu Ziedoni un Ojāru Vācieti. Plūstošajā stāstījumā un dzejnieku vēstulēs atklājas rakstnieku dažbrīd negaidītie radošās dzīves pavērsieni, biogrāfiskas detaļas un fakti. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 11,98 €.

BĒRNIEM. SĒRIJAS BIKIBUKS JAUNAIS LAIDIENS. IZDEVNIECĪBA LIELS UN MAZS. Latviešu bērnu dzejoļu izlases jaunajā laidienā – rudenīgi dabas tēli. Blaumaņa, Raiņa, Vējāna, Zālītes, Ulda Ausekļa un Zanderes dzejoļiem ilustrācijas veidojuši Arturs Bērziņš, Arta Ozola-Jaunarāja, Ieva Pētersone, Edgars Folks, Viktorija Birjukova un Andrejs Lavrinovičs. Apgāda cena 1,71 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu