VIDEO: Mārcis Auziņš vīlies sabiedrības diskusijā par bēgļiem • IR.lv

VIDEO: Mārcis Auziņš vīlies sabiedrības diskusijā par bēgļiem

23
Mārcis Auziņš.

Režisore Linda Olte ar domubiedriem ir izveidojusi video par gaidāmajiem bēgļiem Latvijā 2015. gadā un to, kā Latvijas sabiedrība reaģē uz šo

Domāt, ka mēs šeit varēsim uzbūvēt sētu ap Latviju un nelaist nevienu iekšā – nu, tas ir naivi, uzskata bijušais Latvijas Universitātes rektors Mārcis Auziņš.

Viņš ir vīlies Latvijas sabiedrības diskusijas kultūrā par bēgļiem – Auziņš uzskata, ka Latvija ir daļa no Eiropas, un bēgļi ir Eiropas kopēja problēma tagad, tāpēc mēs nevaram no tās norobežoties.

 

Komentāri (23)

Skaisle 23.09.2015. 09.56

Bērnībā mums bija tāds jociņš – ja tev liekas , tad tu kritīsi …

Man atkal ir vilšanās, ka šis cilvēks Auziņš ir tik lēti un viegli nopērkams propagandai.

Neticu,ka Auziņš nezin par to, cik miljonus tieši vācu uzņēmēji ieguva no biznesa Grieķijā, un cik miljonus – no biznesiem Sīrijā un tai pašā Lībijā un Irākā … Un tajos seksīgajos Balkānos ….

Un tad – neticu,ka šis kungs nav informēts par to,ka šajos ieguvumos ne vācieši , ne francūži, un pat ne amerikāņi ar mums nekādi nedalās, bet lūk – kad jāsolidarizējas ar sirdsapziņas parādiem -tad gan atceras nabaga radus -austrumeiropiešus, kurus kārtējo reizi !!! – sauksim nu lietas vārdos -rupji apjāt un izdrāzt.

Varu derēt, ka ziņa par to,ka Stradiņa slimnīcai nauda beigusies jau šī gada septembrī – ka šī ziņa lielo demokrātu un humānistu Auziņu nu nekādi nesatrauc, nu nemaz arī nē. Kas tur – pārsimts priekšlaicīgi mūžībā aizgājušie – tīrāks gaiss – veselīgāka sabiedrība – slimie apmirst …. tāds lūk humānisms mums te – seksīgajā Latvijā !

Un tādi mums te tie humānisti !

+2
-1
Atbildēt

1

    Anonīms > Skaisle 26.09.2015. 15.28

    ka šis cilvēks Auziņš ir tik lēti un viegli nopērkams propagandai.

    Reizēm čekai pilnīgi pietiek kādu pieķert ar novilktām bikšelēm nevietā.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Anonīms 26.09.2015. 15.13

.

Vēl viens melīgs Latvijas nīdējs, kurš saviem kremļa saimniekiem vēlamo uzdevis par īstenību:

http://rus.delfi.lv/news/daily/latvia/rinkevich-latviya-ochutilas-v-mezhdunarodnoj-izolyacii.d?id=46448607

Atcerēsimies arī viņa pļurkstēšanu par NATO 5. pantu:

http://www.irir.lv/2015/9/18/rinkevics-politiki-ir-veicinajusi-ksenofobiju

0
0
Atbildēt

0

Anonīms 26.09.2015. 14.05

Saķersim AIDS un tad prātosim, kā to ārstēt? Āfrika, tās ir slimības, noziedzība, terora draudi un bads un auziņprāt tas ir jāizplata pa visu pasauli. Varbūt viņš iedomājies, ka tās drausmīgās cilvēces kaites iespējams atsķaidīt? Nekādā ziņā. Brīvās vietas Āfrikā uzreiz tiks aizpildītas. Piešķirot invazīvām sugām jaunu areālu, tām sekojošās nelaimes tikai tiks vairotas un to gribēt var tikai sātana apsēsts organisms, vai Putina nopirkts politiķis.

Auziņam nav pat mazākās sajēgas, kas ir diskusija, viņš iedomājies, ka saujiņa neliešu, eiropiešu nīdēju, stāstīs sabiedrībai, cik tā ksenofoba, rusofoba, homofoba, negrofoba un tumsonīga un visi tik mās ar galvām. Diskusija būs, kad Auziņš sēdēs divietīgā cietuma kamerā ar Latvijas patriotu un tas visiem pieejamies līdzekļiem centīsies vest akadēmiķi pie prāta.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu