Iznākusi avīze “Raiņa Vārds” ar pieciem fotostāstiem • IR.lv

Iznākusi avīze “Raiņa Vārds” ar pieciem fotostāstiem

32
Publicitātes foto

11.septembrī, Raiņa dzimšanas dienā, klajā nāk unikāla avīze “Raiņa Vārds”, ko bez maksas var iegūt dažādos Latvijas muzejos, galerijās, kafejnīcās un citās sabiedriskās vietās.

Šis izdevums piedāvā piecu spilgtu Latvijas fotomākslinieku skatījumu uz vietām un cilvēkiem, kas nes Raiņa vārdu. Ilze Vanaga dokumentējusi Raiņa ielu Kuldīgā, Daniels Mekšs – Raiņa ielu Jūrmalā. Aija Bley fotografējusi vīriešus, kurus sauc Rainis, Reinis Fjodorovs apzinājis sievietes, kas strādā Raiņa memoriālos muzejos, bet Arnis Balčus ieskatījies Raiņa vārdā nosaukto padomju kolhozu ikdienā dažādās Latvijas vietās 50.-80. gados.

Avīzes sastādītājs ir fotogrāfs un žurnāla “Foto Kvartāls” galvenais redaktors Arnis Balčus, mākslinieki – Anna un Krišs Salmaņi, izdevis mūsdienu kultūras centrs “KultKom”.

Avīze “Raiņa Vārds” pieejama par brīvu Latvijas Fotogrāfijas muzejā, Rīgas Kino muzejā, grāmatnīcā un kultūrpreču veikalā “NicePlace Mansards”, galerijā “Istaba”, “Cofee Inn” kafejnīcās, Miera iela kafejnīcās, kā arī Jelgavā, Ogrē, Daugavpilī, Jūrmalā un citviet. 

Vairāk informācijas: fotokvartals.lv/raina-vards

 

Komentāri (32)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu