VIDEO: Kariņš: Eiropai kopīgiem spēkiem jānodrošina savas ārējās robežas • IR.lv

VIDEO: Kariņš: Eiropai kopīgiem spēkiem jānodrošina savas ārējās robežas

21
NULL

Mums ir jāatņem kuģi, kuri tiek izmantota bēgļu transportēšanai

Pašlaik notiekošais ir kā sniega piciņa, kas kļuvusi par sniega bumbu, kļūstot arvien lielāka un lielāka. Eiropai ir jāsaņemas un kopīgiem spēkiem jānodrošina savas ārējās robežas, nodrošinot sistēmu, kas palīdzēs bēgļiem droši nonākt Eiropā, nevis slēpties kravas automašīnu nodalījumos, saka EP deputāts Krišjānis Kariņš (Vienotība/ETP).

Viņš uzskata, ka Eiropa‬ nevar slēgt durvis tiem cilvēkiem, kuri cieš no vardarbības un kara. Vienlaikus mums ir aktīvi jāiesaistās tajos reģionos, no kurienes dodas prom bēgļi. “Mums ir jāatņem kuģi, kuri tiek izmantota bēgļu transportēšanai. Līdzšinējā sistēma ir neefektīva.”

Komentāri (21)

Charlie Hebdo 03.09.2015. 14.20

Vīra runa. Nesaprotu, kas Kariņam meklējams čekas kājslauķu, kremļa pakalpiņu, zagļu un sodomītu, Vienotības varzā! Visām ES valstīm ir jāsolidarizējas tās robežu sargāšanā, piedaloties arī volontieriem. Ar prieku ar ložmetēju sēdētu slēpnī uz mūsu Austrumu robežas vai pie Āfrikas krastiem zem ūdens mīnētu nēģeru desantnieku kuģus, un spertu tos gaisā, kad tie attālinātos vairākus km no krasta.

Lielu artavu Eiropas drošībā ienestu arī Vidusjūras pasažieru un zvejnieku kuģi apgādāti ar atbilstošu pretinterventu bruņojumu.

+2
0
Atbildēt

0

aivarsk 03.09.2015. 17.38

Diezgan ilgs laiks paket, kamēr kādam no vienotībniekiem pielec elementāras lietas.

+1
0
Atbildēt

1

    Charlie Hebdo > aivarsk 03.09.2015. 23.06

    aivarsk

    Kariņš pretēji čekas kājslauķu, prokremlisko mērgļu, zagļu un sodomītu varzas vairākumam vienmēr konsekventi iestājās pret Latvijas gazpromizāciju.

    0
    0
    Atbildēt

    0

Krotow 06.09.2015. 21.14

Būs jāliek Kariņš Junkera vietā.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu