Par nepilngadīgo iesaistīšanu seksuālās orģijās aiztur bijušo Rēzeknes Krievu biedrības vadītāju • IR.lv

Par nepilngadīgo iesaistīšanu seksuālās orģijās aiztur bijušo Rēzeknes Krievu biedrības vadītāju

16
Foto: Kaspars Krafts, F64

Aizdomās turētie ir apcietināti

Policija pagājušajā nedēļā aizturējusi kādu taksometra vadītāju, kurš seksuāli izmantojis trīs nepilngadīgus zēnus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Informācija par 46 gadus veco vīrieti un viņa līdzdalībnieku saņemta 1.jūnijā. Uzreiz sākta izmeklēšana, kuras laikā noskaidrots, ka 1969.gadā dzimušais Rēzeknes iedzīvotājs, kurš Rīgā strādājis par taksistu, kādā Rīgas viesnīcā savu seksuālo fantāziju realizēšanai izmantojis trīs zēnus vecumā no 15 līdz 18 gadiem. Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka aizturētais ir bijušais Rēzeknes Krievu biedrības priekšsēdētājs Aleksandrs Pušņakovs, kurš jau iepriekš bija apsūdzēts par netiklām darbībām ar nepilngadīgajiem.

LETA arhīvā atrodamā informācija liecina, ka 2012.gadā Pušņakovam stājās spēkā tiesas spriedums par netiklām darbībām ar nepilngadīgajiem. Toreiz tiesa piespriedusi viņam divu gadu cietumsodu.

Vīrietis savu darba automašīnu izmantojis nozieguma izdarīšanas dienā. Pierādījumi liecina, ka vīrietis ar zēniem iepazinies ar 19 gadus veca starpnieka palīdzību. Jaunieša uzdevums bijis uzmeklēt vairākus zēnus, kurus vīrietis varētu seksuāli izmantot. Zēni pievilināti, apsolot izklaides – jautru ballīti viesnīcā, piedāvājot arī alkohola lietošanu. Pēc tam visi trīs puiši aizvesti uz viesnīcu Rīgā, kur lietots alkohols. Naktī, kad zēni jau bija apreibuši, ieradies taksists un iesaistījis viņus grupveida seksā.

Aizdomās par šo noziegumu 2.jūnijā Jūrmalas iecirkņa darbinieki vīrieti aizturēja, bet divas dienas vēlāk policistiem izdevās aizturēt arī 19 gadus veco starpnieku. Abiem aizturētajiem tiesa piemērojusi drošības līdzekli – apcietinājumu.

Policijas iegūtā informācija apstiprinājās arī viesnīcā. Policistus šokējusi viesnīcas personāla vienaldzība – darbinieki gan manījuši zēnu ievešanu, pusmūža vīrieša ierašanos, kā arī pēc tam izlietotus prezervatīvus viesnīcas numuriņā, taču neviens nav ziņojis policijai.

Taksists un viņa starpnieks tiek turēti aizdomās par seksuālu vardarbību, ja to veikusi personu grupa. Par šādu noziegumu Krimināllikumā paredzēts līdz pat 12 gadus ilgs cietumsods. Papildus taksistam tiek inkriminēta seksuāla rakstura darbību veikšana ar personu, kas nav sasniegusi 16 gadu vecumu, par ko likumā paredzēts piecu gadu cietumsods.

Policistiem ir pamatotas aizdomas, ka līdzīgas darbības vīrieši varētu būt veikuši arī ar citiem nepilngadīgajiem, tādēļ policisti lūdz atsaukties ikvienu, kas cietis no attēlos redzamajiem vīriešiem, zvanot pa tālruņu numuriem 67829121, 67075111 vai 110.

 

Komentāri (16)

ierados 08.06.2015. 13.48

Kur skatās putlers? Viņš atsūta piķi kolorādo lupatiņu aušanai, bet vietējie gudrinieki sarīko jautras izklaides. Par ko bartašēvičam tik liela alga?

+9
0
Atbildēt

1

    v_rostins > ierados 08.06.2015. 14.09

    Putļers pac ir pederasts – pedofīls, tāpat, ka lielākā daļa viņam pietuvoto, loģiska ir Saškas Pušņakova vēlme turēt pahanam līdz.

    +7
    -3
    Atbildēt

    0

Kalvis Apsītis 08.06.2015. 15.45

>>> Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka aizturētais ir bijušais Rēzeknes Krievu biedrības priekšsēdētājs Aleksandrs Pušņakovs, kurš jau iepriekš bija apsūdzēts par netiklām darbībām ar nepilngadīgajiem.

=========

Tomēr… Vai te domāts Aleksandrs Pušņakovs vai Anatolijs Pušņakovs? Latvijas Krievu savienība Saeimas vēlēšanām izvirzīja sarakstu, kurā piedalījās Anatolijs Pušņakovs. Un šī iemesla dēļ Rīgā dzīvojošs interfrontists Miroslavs Mitrofanovs strīdējās ar Rēzeknē dzīvojošu interfrontistu Vadimu Gili – par to, vai LKS nav izvēlējušies cilvēku ar katastrofālu reputāciju.

http://imhoclub.lv/ru/material/russkij_put_latvii?act=expand#comment623399 – tur ir minēts, ka Anatolijs Pušņakovs esot atnācis pie LKS “pašā grūtākajā brīdī”.

+5
-2
Atbildēt

0

aivarsk 08.06.2015. 15.20

Verķikaļ vlasķi :) atcerēsimies runas par ušasķiku :)

+4
-1
Atbildēt

2

    Normunds > aivarsk 08.06.2015. 17.43

    Viņš arī uzsvēra, ka “Antiglobālisti” pasākumu pieteikumu domē iesniedza agrāk nekā četrus mēnešus pirms, kā to nosaka normatīvi, tā pārkāpjot termiņus. Līdz ar to atbilstoši normatīviem priekšroka bijusi “Mozaīkai”.

    ========

    Ušakovs antiglobālists točna nav!

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    fretka > aivarsk 08.06.2015. 16.00

    Nabadziņš netiks uz eiropraidu :)

    +4
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu