Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

2
Atmiņas par nākotni
Kristīne Simsone

 


oooo
 Atmiņas par nākotni / Testament of Youth. Ja kopš Ex Machina vēl esat zviedru aktrises Alīsijas Vikanderes savaldzināti, ir vērts noskatīties šo vēsturisko drāmu. Viņa skarbā pieaugšanas stāsta galvenajā lomā ir lieliska. Balstīta angļu rakstnieces Veras Britenas autobiogrāfijā, lente ir smeldzīgs atskats uz kara laikā pāragri zaudētu jaunību. Tā ir vizuāli nevainojama un saturīga laikmeta liecība, saistoši izstāstīta no sievietes skatpunkta. Meistarīga vēstures drāma bez melodramatisma. No 5.jūnija.

oooc Kā kļūt par zvaigzni Brodvejā / She’s Funny That Way. Nu jau ikoniskās drāmas Pēdējais kino seanss (Last Picture Show) režisora Pītera Bogdanoviča jaunā spēlfilma tapusi pēc vairāk nekā 10 gadu pauzes. Viegla kā vasarīgs burbuļvīns, šī Vudija Allena darbu noskaņas atgādinošā komēdija par «izsišanos» šovbiznesā priecē ar piezemētību un neuzdošanos par ko vairāk kā tikai izklaidi. Vērojot Ovena Vilsona un Dženiferas Anistones pašironisko aktierspēli, mikrolomiņā meklējiet arī Kventinu Tarantīno. No 5.jūnija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu