Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

10
Rītdienas zeme
Kristīne Simsone

 


ooo
Rītdienas zeme / Tomorrowland. Jauneklīgs tehnotrilleris par futūristisku «izredzēto» vietu – Rītdienas zemi, kurā rosās gan Džordžs Klūnijs, gan Hjū Lorijs. Pusaudžiem tēmētā filma mēģina «nosmelt» arī pieaugušāku publiku, cenšoties stāstu pabeigt ar pašlaik tik aktuālo diskursu par cilvēciskā saglabāšanu tehnikas laikmetā. Tas ir pārlieku ambiciozs solis un lieks samezglojums. Kino no 29.maija.

ooo Pirmklasīgās 2 / Pitch Perfect 2. 2012.gadā iznākusī Pirmklasīgo sērija bija aktrises Elizebetes Benksas producēts darbs, savukārt turpinājums jau tapis viņas režijā – vai tas vilina, spriediet paši. Lai gan a capella konkursa pastāsti nepavisam nešķiet oriģinālas stāstniecības kalngals, abas filmas pārspēj pašas sevi – humoristiskas un nekaitīgas māžošanās pilnas, tās noteikti nav sliktākās no brīvdienu izklaides repertuāra. No 29.maija.

Sanandreasa lūzums / San Andreas.Vasaras grāvēju sezona ir klāt! Šis ģeoloģiskā lūzuma vārdā nokristītais katastrofu trilleris, pat spriežot pēc reklāmas rullīša, ievēro principu «jo vairāk, jo labāk». Lekni specefektu «triepieni», muskuļu kalns, izbijušais reslinga cīkstonis Dveins Džonsons galvenajā lomā un allaž vispārākās pakāpes izteiksmes formas solās būt šā darba galvenie jājamzirdziņi. Neesmu redzējusi. Kino no 29.maija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu