Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

2

 


ROMĀNS.
FRĒDRIKS BAKMANS. VĪRS, VĀRDĀ ŪVE. IZDEVNIECĪBA JĀŅA ROZES APGĀDS. Zviedru žurnālista un blogera romāns par pikto vīru ir smieklīgu situāciju virkne un stāsts par cilvēku, kura tiešums ne visiem ir pa prātam. Ūve vispirms parādījās Bakmana blogā, un lasītāji nobalsoja, ka par viņu jāuzraksta romāns. Pieejama e-grāmata. Apgāda cena 15,45 €.

ROMĀNS. KIRILS BONFILJOLI. MORTEKAJS. NETĒMĒ UZ MANI. IZDEVNIECĪBA DIENAS GRĀMATA. Asprātīgs kriminālromāns par Čārliju Mortekaju, šarmantu aristokrātu, kurš aiz gara laika kopā ar savu rīkļurāvējam līdzīgo kalpotāju Džoku zog gleznas, iepinas mahinācijās un pārcieš visdažādākās nepatikšanas. Apgāda cena 6,51 €.

BĒRNIEM. ASTRIDA LINDGRĒNE. PROTAMS, LOTA MĀK BRAUKT! IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Latviski netulkota pazīstamās bērnu rakstnieces grāmata par mazo palaidnieci Lotu, jaunāko bērnu ģimenē, kurai bieži vien nākas par sevi pastāvēt, un savas dzimšanas dienas rītā viņai rodas riskanta ideja… Apgāda cena 8,65 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu