SKDS: Partiju popularitātes līderi februārī - "Saskaņa", ZZS un VL-TB/LNNK • IR.lv

SKDS: Partiju popularitātes līderi februārī – “Saskaņa”, ZZS un VL-TB/LNNK

57
Pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš. Foto: Ieva Lūka, LETA

“Vienotības” atbalstītāju īpatsvars februārī veidoja 10,2%

Partiju popularitātes līderi februārī bija partija “Saskaņa”, Zaļo un zemnieku savienība un Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK), sestdien Latvijas Zemnieku savienības (LZS) kongresā sacīja pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš.

Par “Saskaņu” būtu gatavi balsot 21,5%, par ZZS – 14,1% un par VL-TB/LNNK – 10,3% iedzīvotāju, norādīja Kaktiņš.

“Vienotības” atbalstītāju īpatsvars februārī veidoja 10,2%, par partiju “No sirds Latvijai” būtu gatavi balsot 5,5% iedzīvotāju, bet par Latvijas Reģionu apvienību 4,5%, liecina SKDS veiktā aptauja.

Pašlaik atbalsts ZZS vēsturiski ir viens no augstākajiem, norādīja SKDS direktors.

Salīdzinot šos datus ar, piemēram, “Latvijas faktu” veikto aptauju pērnā gada decembrī, tad līderos bija partija “Saskaņa”, Zaļo un zemnieku savienība (ZZS), kā arī “Vienotība”.

Decembrī “Saskaņu” atbalstītu 19,9% respondentu, ZZS – 12,7%, “Vienotību” – 10,6%, bet Nacionālo apvienību “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) – 9,3% aptaujāto.

 

Komentāri (57)

Ebenemezers-3 28.03.2015. 18.51

jo mums palielinaasies nabadziiba , jo vairaak ļaužu sleiksies pa kreisi , ja taa turpinaasies , tad vara var paariet tiiri sarkano rokaas , man tas galiigi nav pieņemami ,

+11
0
Atbildēt

1

    Bet > 30.03.2015. 13.29

    Jā, tas būtu briesmīgi, jo tautas lielākā daļa, kā izrādās, neskatās pēc darbiem, bet tikai tukšiem vārdiem. Laikam pienāks brīdis, ka premjere būs ZZS dāma Ozola Dana un tad atkal, kā Emša laikos , stūrēsim uz kirīzes pusi, lai tad, kad īdens smelsies mutē, atkal nāktu mūsu valsti glābt izglītotais Dombrovskis! Viss laikam iet pa apli!

    0
    0
    Atbildēt

    0

sniega_roze 28.03.2015. 23.43

Visām šīm aptaujām ir viena nelaime – tās nav reprezentatīvas. Ir vēlēšanas un ir rezultāts, un līdz nākamajām vēlēšanām ir karsts gaisa virmošana no tādiem darboņiem kā statistiķis, as reizēm arī politikas eksperts, get patiesībā kārtējais Kremļa maizē esošais sabiedriskās telpas pārstāvis.

Es vairāk uztrauktos par to, ka te un tagad KNAB vada faktiski uz korupcijas apkarošanu nespējīgs cilvēks, Magone un mūsu ministri svin ballīti ar Puķina kolēģi, prezidents ir ar SC un ZZS balsīm, bet vienīgo pilsonisko dienas avīzi ir apēdis lielais LV trio. Lūk par to būtu jāsatraucas.

+12
-2
Atbildēt

3

    v_rostins > sniega_roze 29.03.2015. 09.01

    sniega_roze

    Prezidents ir nesliktākais, kāds ir bijis kopš neatkarības atjaunošanas. Satraukties vajadzētu par Šļesera ieliktniti, Matīsu, kurš ar SC un ZRP(v) balsīm ticis pie vislielākās siles, kopīgo balsojumu par UA dalīšanu krievu bandītiem un čekistiem un Kukulīti, kas pēc savu čekas kuratoru rīkojuma dala vai anulē pielaides valsts noslēpumiem.

    +2
    -8
    Atbildēt

    0

    andrejs > sniega_roze 29.03.2015. 00.32

    kad rezultāti nav patīkami, tad aptauja nav pietiekami reprezentatīva.

    Savukārt gadījumos, kad NA reitings kārtējo reizi “krīt”, tad visi :P skaļi aplaudē, ka tauta ir pamodusies un SAPRATUSI…

    +3
    -9
    Atbildēt

    0

    Bet > sniega_roze 30.03.2015. 13.31

    Man gan izskatās, ka kaktiņš ēd no rokas- tā sakot, kas maksā- tam mūziku spēlē! vai tad kaktiņš neuzstājās ZZS kongresā? tad nu redzam arī viņa aptauju rezultātus. Kungam taču kaut kā arī maize jāpelna!

    +1
    0
    Atbildēt

    0

dzeris49 28.03.2015. 21.00

Kārtējais apstiprinājums, ka Latvija ir viens purvs ar īpatnēju elektorātu, kam nerūp tiesiskums, kas atbalsta korupciju,un kam spriešanas spējas ir piecgadīga bērna līmenī.

Var tikai apskaust igauņus un leišus, kuri virzas uz priekšu, mēs riņķojam nevis pa spirāli, bet, pa apli, bija tāda amerikāņu filma, kad katru rīti cilvēks atgriežas pagātnē, un tā dienu no dienas, tas ir par mums – agri vai vēlu, atgriežamies pie Lemberga, faktiskā, diktāta, protams, ne bez tā tuvākā reālā partnera SC palīdzības un arī citu frakciju daļas deputātu palīdzības.

Taisni tādu prettiesisku un korumpētu valsti, kurai divu populārāko partiju īpašnieku galvenie ienaidnieki ir NATO un liberāļi, tātad, ES, un trešajai populārākajai tikai liberāļi ( pret NATO NA, it kā, neiestājas), arī esam pelnījuši, tas atbilst vairākuma aborigēnu mentalitātei, brīžam šķiet, ka īstā vieta mums būtu nevis ES, bet, NVS.

+15
-5
Atbildēt

3

    Putlers > dzeris49 29.03.2015. 11.38

    Āboltiņa ir tāda pati konservatīvā kā Ušakovs sociāldemokrāts. Tas viss ir teātris. “Vienotība” ir un paliek liberāļi, un tur neviens neko nevar darīt. Jo lielāka partija, jo izteiktāka “kliķe”.

    +4
    -8
    Atbildēt

    0

    Ēriks > dzeris49 28.03.2015. 21.16

    Murkšķa diena.Ko var darīt,ja Latvijas liberāļi ir nekvalitatīvi…

    +8
    -9
    Atbildēt

    0

    dzeris49 > dzeris49 28.03.2015. 21.23

    Latvijā, īstenībā, nekādi liberāļi, kā organizēts politisks spēks, vispār nav, ir atsevišķi cilvēki V rindās, kuriem Āboltiņa, īsta “demokrāte”, jau pateica, ka V nu ir “mainījusi orientāciju” uz konservatīvo, un viņi var aizvākties.

    +12
    -5
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu