Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

Bruklinas fermeris
Kristīne Simsone

 


ooo
 Nogalināt ziņnesi / Kill the Messenger. Politiskais komerckino «ar smadzenēm» – stāsts par amerikāņu žurnālista Gerija Veba 90. gados tapušo rakstu sēriju Tumšā savienība (reportāža par CIP saistību ar ASV narkotirgu un Dienvidamerikas kontrrevolucionāriem). Lai arī lentei ir vienpusīgs skats uz galveno varoni, pētnieciskā žurnālista dzīves dramatiskā puse ir attēlota spēcīgi, ar nepārejošu spriedzes sajūtu fonā. Džeremija Rennera sniegums galvenajā lomā pelna komplimentus. Kino no 27.marta.

ooo Bruklinas fermeris / Brooklyn Farmer. ASV neatkarīgā kino dokumentālā filma par atraktīvu un nedaudz dullu ideju – dārzkopību uz debesskrāpju jumtiem. «Mazdārziņš» ekskluzīvajā Bruklinā skan romantiski, taču tā iekopējiem ir nācies saskarties ar izaicinājumiem, kas filmai piešķir nedaudz intrigas.  Klubā Aristīds 26.martā plkst.20.30, Aristīda Briāna ielā 7. Ieeja brīva.

oo Asinskārā lēdija Batorija / Lady of Csejte. Jauna kinoversija par bēdīgi slaveno sievieškārtas Drakulu – ungāru grāfieni Elizabeti (jeb Eržēbetu) Batoriju. Uzfilmēts kā šausmenes un pasaku filmas mistrojums. Nenobriedušiem prātiem stipri par baisu, bet pieaugušajiem par pliekanu. Kino no 27.marta.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu