Deputāts Ādamsons Krievijas TV kanālā kritizē Latvijas pieglaimošanos ASV • IR.lv

Deputāts Ādamsons Krievijas TV kanālā kritizē Latvijas pieglaimošanos ASV

34
Jānis Ādamsons. Foto: Kaspars Krafts, F64

Ādamsons Latvijas politiķus nosaucis par kvaukšķiem

Saeimas deputāts Jānis Ādamsons (S) intervijā Krievijas Pirmajam televīzijas kanālam kritizējis Latvijas pieglaimošanos ASV, uzņemot šeit Savienoto Valstu bruņoto spēku tehniku, otrdienas vakarā vēsta TV3 ziņas.

Svētdien Krievijas Pirmā televīzijas kanāla vakara raidījumā rādīts sižets par Rīgu un ASV bruņu tehnikas ierašanos Latvijas galvaspilsētā. Sižetā intervēts arī Saeimas deputāts Ādamsons, kurš Latvijas politiķus nosaucis par kvaukšķiem. Viņš arī stāstījis, ka ASV karavīri nepakļaujas vietējām pavēlēm, tāpēc esot pat bīstami. Turklāt, ja viņi pastrādā kādu noziegumu, par to neatbild un pakļaujas tikai savai vadībai.

Citiem medijiem Ādamsons paudis vēl radikālāku viedokli, apgalvojot, ka notikumus Ukrainā izraisījušas ASV un, tikai pateicoties Krievijas stingrajai rīcībai, Baltija nav ierauta karā.

Intervija ar Ādamsonu notikusi Saeimas telpās. Partija “Saskaņa” gan cenšas norobežoties no Ādamsona izteikumiem – “Saskaņas” priekšsēdētājs Rīgas mērs Nils Ušakovs, kura attēls ar bruņutehniku fonā arī rādīts sižetā, TV3 ziņām norādīja, ka Ādamsons paudis savu viedokli un viņš pats labāk var izskaidrot, ko ar to ir domājis.

Savukārt Ādamsons atzina, ka Krievijas televīzijai teikto nenožēlo. Līdzīgu viedokli viņš esot paudis jau pagājušā gadsimta 90.gados un negrasoties to mainīt. “Es paužu savu viedokli, ja kādam tas nepatīk, esmu gatavs diskutēt. Tas nav antieiropeisks, tas ir pragmatisks,” norādīja Ādamsons.

 

Komentāri (34)

andrejs_gr 17.03.2015. 20.43

Pareizi jau saka – bivših ņe bivajet. Un tāds mums sēdēja gadiem Saeimā un darīja savu melno darbiņu, drupinot valstiskuma pamatus. Pārfrāzējot klasiķi – tikai tā demokrātija ir kaut ko vērta, kas prot sevi aizsargāt. Mēs vēl joprojām negribam vērsties pret tādiem un līdzīgiem, ļaujot tiem kandidēt vēlēšanās. Un tādi tur Saeimā vēl biezā slānī. Un ne tikai Saeimā – arī pašvaldībās. Tagad, kad ar Putina agresiju patiesības stunda ir situsi, visi šie mērgļi ir spiesti sākt izgaismoties. Tas ir pozitīvais moments.

+20
0
Atbildēt

0

Ebenemezers-3 17.03.2015. 21.19

vecais čekas aģents akula peec veca paraduma pilda priekšnieciibas paveeles , ziņot par visu un visiem…

+19
0
Atbildēt

3

    v_rostins > 17.03.2015. 21.33

    andrejs

    Pēc Ebenemezers loģikas Ādamsonam noteikti jābūt slepenam TB/LNNK biedram.

    +3
    -9
    Atbildēt

    0

    andrejs > 17.03.2015. 21.39

    Pēc Ebenemezers loģikas Ādamsonam noteikti jābūt slepenam TB/LNNK biedram.

    ————————–

    TB uzdevumā grāva labo LC no iekšienes!!! tagad organizē slepenas NA un SC konsultācijas… :)

    +5
    -8
    Atbildēt

    0

    andrejs > 17.03.2015. 21.25

    labi, ka neiestājās TB, vai ne?

    Kas viņš par čekistu – vecs nodzēries krievu robežsargs. Kaut kā apstiprinās fakts, ka lielākā daļa krievu karaskolu absolventu ir ar Krievijas propagandu izskalotām smadzenēm… :(

    +10
    -8
    Atbildēt

    0

Fikseris 17.03.2015. 22.13

Visus Ādamsonus vajag deportēt uz viņu laimes zemi, lai, kad pēc gadiem 5 tur būs smagāka situācijā par 1989-1993, viņi var baudīt savas Orvela ideoloģijas augļus.

Krievijai būs totāls krahs 5-10 gadu laikā, ka maz neliksies. PSRS sabrukumu pēc tam viņi atcerēsies kā pastaigu gar pludmali.

https://www.youtube.com/watch?v=vvaC5OyJb3s

+5
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu