Andris Mejers, Latgales speķa meistars

«Citi domā, ja cūka sver 100 kilogramu, tad tikpat daudz špeka iznāk. Nē! Pats labākais špeks sālīšanai ir tikai uz muguras, kādi 4—6 kilogrami,» stāsta Andris Mejers. Meistaru ar populārajiem Latgolys galda ražojumiem pagājušajos Jāņos gaidīja 50 vietās. «Nu, mēs taču nevaram! Gribam ne tikai speķi iedot degustēt, bet arī parunāt par dzīvīti.»
Ieva Puķe
Print Friendly, PDF & Email

 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, Tev jābūt drukātā vai digitālā žurnāla abonentam. Esošos abonentus laipni lūdzam ienākt:

Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu