Putins pasaulei sola "negaidītus" Krievijas armijas risinājumus • IR.lv

Putins pasaulei sola “negaidītus” Krievijas armijas risinājumus

43
Krievijas prezidents Vladimirs Putins. Foto: EPA/LETA

Putins: Rietumi sankcijas izmanto Krievijas graušanai

Savā ikgadējā uzrunā par stāvokli valstī Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien paziņoja, ka nevienam neizdosies pār Krieviju gūt militāru pārsvaru, turklāt Krievijas armijai ir kādi „negaidīti risinājumi”.

Pēc viņa teiktā, Krievijas Federācija arī turpmāk sadarbosies ar pasaules sabiedrību cīņā pret terorismu un nevēlas sākt jaunu militārisma sacensību, vēsta „Ukrainskaja pravda”. „Taču arī tad jaunos apstākļos mums ir droši un garantēti jāspēj nodrošināt mūsu valsts aizsardzība,” teica Putins.

„Par to nav nekādu šaubu. Gan iespējas, gan nestandarta risinājumi Krievijai ir,” piebilda prezidents.

Putins ieteica nevienam nedomāt par iespēju pārspēt Krieviju militāri. „Nevienam neizdosies panākt militāru pārākumu pār Krieviju. Mūsu armija ir mūsdienīga, kaujasspējīga, kā tagad saka, pieklājīga, bet draudīga,” paziņoja Putins.

Viņš arī norādīja, ka Krievija netaisās izolēties no pasaules, tieši otrādi – tā “nesīs patiesību” cilvēkiem ārpus valsts.

Putins paziņoja, ka Rietumi Krimas aneksiju un iebrukumu Ukrainā izmantojoši vienīgi kā iemeslu, lai vērstu pret Maskavu sankcijas. “Ik reizi, kad, pēc kāda domām, Krievija kļūst pārāk stipra, neatkarīga, nekavējoties tiek piemēroti šie instrumenti,” uzrunājot abu parlamenta palātu deputātus, valdības locekļus un uzaicinātos Krievijas elites pārstāvjus, apgalvoja Kremļa saimnieks.

Rietumi “būtu izmantojuši kādu citu attaisnojumu, lai iegrožotu Krievijas pieaugošās iespējas”, ja pie rokas negadītos situācija Ukrainā, piebilda Putins.

Tajā pašā laikā viņš ciniski paziņoja, ka Krievija ievērojot Ukrainas suverenitāti, piebilstot, ka Maskava savulaik esot atbalstījusi ne tikai Ukrainas, bet arī citu PSRS republiku kļūšanu par suverēnām valstīm, raksta LETA/AFP.

Taču Krimas agresija, kā kārtējo reizi apgalvoja Krievijas līderis, esot notikusi pilnīgā saskaņā ar starptautiskajām tiesībām, un Maskava negrasoties piekāpties Rietumu spiedienam šajā jautājumā.

Vienlaikus Putins uzsvēra, ka Krievija nesaraušot savas attiecības ar Rietumiem.

“Nekādos apstākļos mēs negatavojamies sašaurināt savas attiecības ar Eiropu un Ameriku. Tajā pašā laikā mēs atdzīvināsim un paplašināsim tradicionālās attiecības ar Amerikas kontinenta dienvidiem, turpināsim sadarbību ar Āfriku, ar Tuvo Austrumu valstīm,” sacīja prezidents.

 

Komentāri (43)

lno 04.12.2014. 12.42

Доллар и евро подорожали на рубль за минуту на фоне выступления Владимира Путина. http://www.the-village.ru/village/hopesandfears/news/171471-putin-trading

Putins pasaulei sola “negaidītus” Krievijas armijas risinājumus

_________________

Cerība muļķu mierinājums, arī Hitlers solīja brīnumieroci:)

+25
0
Atbildēt

6

    Kurmītis > lno 04.12.2014. 13.09

    Nu un kas, ka rubļa vērtība krīt ? Ir jau teikts un simtiem reižu – tikai pilnīgam idiota nav skaidrs, ka tā ir normāla valūtas reakcija situācijā, kad tiek ierobežots imports.

    Lai cilvēkim saglabvātu tās pašas pensijas, algas un to pašu dzīves līmeni, valūtas vētībai ir jāsamazinās. Atšķirībā no jeņķiem, Krievija nevar uzdrukāt pārsimt miljardus jaunu banknošu, lai subsidētu savu naftas ieguves nozari, uztaisot vēl vienu nelielu „parādiņu”, par kuru jāmaksā visai pārējai Paseulei.

    Ja tas ir vienīgais tavs „arguments”, tad krieviem par to ir dziļi nošķaudīties … : )))

    0
    -13
    Atbildēt

    0

    v_rostins > lno 04.12.2014. 12.59

    lno

    Cerība muļķu mierinājums, arī Hitlers solīja brīnumieroci:)

    _____________

    Hitlera brīnumierocis bija pilnīgi reāli, ne tā kā sātana apsēsta pederasta Putina dizošanās. Nebūtu bijusi ASV armijas ofensīva, cilvēce būtu glābta.

    +5
    -3
    Atbildēt

    0

    v_rostins > lno 04.12.2014. 13.40

    apmulsis

    Nu malacis. Naftas cena, USDRUB un Putina k-ga vecums.

    ______________

    Putina vecums, naftas un dolāra cenas satiksies pie 62.

    +9
    0
    Atbildēt

    0

    Anti Vatņiks > lno 04.12.2014. 17.09

    Atšķirībā no jeņķiem, Krievija nevar uzdrukāt pārsimt miljardus jaunu banknošu, lai subsidētu savu naftas ieguves nozari, uztaisot vēl vienu nelielu „parādiņu”, par kuru jāmaksā visai pārējai Paseulei.

    Ja tas ir vienīgais tavs „arguments”, tad krieviem par to ir dziļi nošķaudīties

    —————–

    Kurmis atkal melo. Skatamies:

    http://useconomy.about.com/od/monetarypolicy/f/Who-Owns-US-National-Debt.htm

    Lielākais ASV parādu pircējs ir pati ASV sociālais dienests (fondi) un ASV privātpersonas, tikai pēc tam Kīna, UK un Belģija. Kāpēc viņi pēr parādus? Tāpēc ka tas ir gadiem stabils naudas ieguldijums. Neviens nespiež tos pirkt, bet cilvēki pērk, jo tas ir stabili un droši.

    Tā ir ka vienīgais info ir KiseļevTV līmeņa raidijumi.

    +12
    0
    Atbildēt

    0

    apmulsis > lno 04.12.2014. 13.31

    Nu malacis. Naftas cena, USDRUB un Putina k-ga vecums. Tas viss virzās uz 63.

    +15
    0
    Atbildēt

    0

    lno > lno 04.12.2014. 13.55

    Kurmīša aprobežotība pārspēj pat viņa melīgumu:)

    +16
    0
    Atbildēt

    0

Gantrijs Tors 04.12.2014. 13.37

Nabaga Krievija cieš no ļaunajiem rietumiem. Kāds varētu atgādināt šai nabaga dvēselei, ka pret sankcijas pret Krieviju ir ieviesusi arī Japāna, Austrālija, Kanāda, Jaunzēlande, Islande un citas pasaules valstis?

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/29/Sanctions_2014_Russia2.png/1024px-Sanctions_2014_Russia2.png

Tātad nevis tikai Krievijas rietumi, bet arī tās austrumi, un tālie dienvidi. Trūkst vienīgi ziemeļi, bet ledus lāčus neviens neatzīst.

+22
-1
Atbildēt

1

    Edgars Avotiņš > Gantrijs Tors 04.12.2014. 15.15

    “Rietumi” šajā jautajumā atspoguļo civilizācijas veidu, nevis ģeogrāfisko debespusi. Un šaja izpratnē pie Rietumiem pieder arī Japāna, Austrālija, utt

    +8
    0
    Atbildēt

    0

Bet 04.12.2014. 13.36

“Vladimirs Putins ceturtdien paziņoja, ka nevienam neizdosies pār Krieviju gūt militāru pārsvaru, turklāt Krievijas armijai ir kādi „negaidīti risinājumi”.

Kāds militārs pārsvars neizdosies pār Krieviju? Vai tad Krievijas armija kaut kur karo, Putina prāt! tā taču Putina izpratnē ir pati miermīlīgākā armija, kura neiebrūk kaimiņvalstīs, kā piemēram ukrainā, Gruzijā!

Rietumi vienkārši ir tumsoņas, kuri neatbalsta miermīlīgāko no miermīlīgākajām valstīm pasaulē.

kādas sankcijas no Rietumiem? Putins pats uzlika savai tautai sankcijas uz ēšanu, lai labāk izpaustos tas krievu pārākais gēns!

Ko nu viņš tagad žēlojas un draud, jo ko sēsi to pļausi, Putin, bet tu jau nezini latviešu tautas sakāmvārdus, jo tos jau čekas skolā, tāpat kā ekonomiku , nemāca!

Freijers pārrēkinājās ar Ukrainu, jo ukraiņu tauta nav vergi, kas gribētu dzīvot tā kā tas pieņemts čekas pārvaldītā valstī- krievijā.

+15
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu