Grupa "Instrumenti" izdod albumu "Iekams" un prezentē singlu "Lēna uguns" • IR.lv

Grupa “Instrumenti” izdod albumu “Iekams” un prezentē singlu “Lēna uguns”

20
Grupas publicitātes foto. Foto Ansis Starks

Albuma kopklausīšanās 2.decembrī plkst.16 datortehnikas tirdzniecības salonā “Capital” Rīgā

Tuvojoties ziemas koncertsērijai, grupa “Instrumenti” izdod savu trešo studijas albumu “Iekams”, kā arī prezentē albuma otro singlu “Lēna uguns”, raksta aģentūra LETA. Grupas jaunākais albums būs pieejams gan kompaktdiska, gan vinila formātā un tajā iekļautas deviņas jaunas kompozīcijas. Albuma kopklausīšanās paredzēta šodien, 2.decembrī plkst.16 datortehnikas tirdzniecības salonā “Capital” Rīgā, Brīvības bulvārī 19. 

Albums “Iekams” kopā ar Gati Zaķi radīts Gruzijā, un tas bijis iecerēts kā iekšupvērsts ceļojums. Tas ir kā retrospektīvs atskats uz grupas “Instrumenti” mūziķu bērnību, katra personīgo pieredzi, pamazām iepazīstoties ar pasauli. “Šo laiku gan individuāli, gan grupas mērogā izjūtam kā pāreju no viena zobrata nākamajā. Un šis albums ir tas, kurš mūs pārslēdz no “iepriekšotnes turpmākajā”,” stāsta Jānis Šipkēvics. Līdz ar “Iekams” izdošanu mūziķi piedāvā singlu “Lēna uguns”, kā arī tā video, kuru veidojis mākslinieks Kristaps Epners. 

Nākamnedēļ, 11.decembrī, ar uzstāšanos Ventspils teātra namā “Jūras vārti” mūziķi sāks koncertsēriju “Mēs tiksimies gaisā”. Tā ar četriem koncertiem 15.decembrī, 16.decembrī un 17.decembrī turpināsies Rīgas Domā, 19.decembrī paredzēti divi koncerti Vidzemes koncertzālē “Cēsis”, bet koncertsērijas noslēgumā – 26.decembrī – mūziķi viesosies Latgales vēstniecībā “Gors” Rēzeknē. 

Biļetes uz koncertiem pieejamas bilesuserviss.lv

Komentāri (20)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu