Ceturtdien "Splendid Palace" grupas "Instrumenti" koncertfilmas prezentācija • IR.lv

Ceturtdien “Splendid Palace” grupas “Instrumenti” koncertfilmas prezentācija

21

Koncertfilma par grupas “Procrastination” koncertu sēriju pagājušajā gadā

Šovakar, 28.augustā plkst.18 kinoteātrī “Splendid Palace” notiks grupas “Instrumenti” “Procrastination Live” koncertfilmas pirmizrāde, raksta aģentūra LETA. Grupas “Instrumenti” “Procrastination” koncertu sērija dzīvi turpinās koncertfilmā. 

Koncertieraksts veidots kopā ar režisoru Uģi Olti un mākslinieci Lāsmu Lagzdiņu. Pie ieraksta strādāts, lai tas atspoguļotu sajūtu, kas valdīja pagājušā gada nogales koncertos. DVD ierakstā iekļauta arī Matīsa Spailes veidota īsfilma par koncertu tapšanu. Grupas “Instrumenti” muzikālais stāsts ir papildināts arī ar fotoattēlu grāmatu, kurā apkopoti skaistākie mirkļi no koncertiem. Fotogrāfiju autori ir Juris Zemītis, Krišs Roziņš, Ansis Starks un Sandis Vāgners. Līdz septembra beigām vīna telpā “Tinto”, kas atrodas blakus kinoteātrim “Splendid Palace”, būs apskatāma “Procrastination Live” fotoizstāde. 

“Procrastination Live” DVD ieraksti no šodienas būs pieejami visās mūzikas tirdzniecības vietās. To būs iespējams pasūtīt arī internetā – http://store.instrumenti.in/product/procrastination-live

Komentāri (21)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu