"Lattelecom" interaktīvajā televīzijā atkal būs TV3 • IR.lv

“Lattelecom” interaktīvajā televīzijā atkal būs TV3

27
Foto: Edijs Pālens, LETA

Kanāli “Fox” un “Fox Life” vairs netiks dublēti vairākās paketēs

No trešdienas “Lattelecom” interaktīvajā televīzijā atkal būs pieejams kanāls TV3, biznesa portālu “Nozare.lv” informēja “Lattelecom” un “MTG” pārstāvji.

To paredz starp SIA “TV3 Latvia” un SIA “Lattelecom” panāktā vienošanās. Kā norādīts TV3 paziņojumā, “puses ir apmierinātas ar faktu, ka izdevies panākt ilgtermiņa vienošanos un kanāla TV3 pieejamība “Lattelecom” interaktīvās televīzijas lietotājiem bijusi ierobežota tikai mazliet vairāk nekā divus mēnešus”, ziņo LETA.

Līguma nosacījumi publiski netiek komentēti.

Tikmēr kanāli “Fox” un “Fox Life”, kas tika piedāvāti TV3 vietā, vairs netiks dublēti vairākās paketēs, bet atgriezīsies savās vietās – “Fox Life” būs redzams filmu kanālā, bet “Fox” paliks pamata pakā, biznesa portālu informēja “Lattelecom” sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

To, vai un cik pa šo laiku TV3 nepieejamības dēļ klientu aizplūduši no “Lattelecom” interaktīvās televīzijas, Bite nekomentē, vien norāda, ka uzņēmums, piedāvājot citas alternatīvas TV3 vietā, “darījis visu, lai klienti neaizplūstu”.

TV3 “Lattelecom” interaktīvajā televīzijā nebija pieejams no 2.aprīļa, jo puses nespēja vienoties par samaksu.

 

Komentāri (27)

silvija_vitina 25.06.2014. 12.14

hmmm… kad TV3 atgriezīsies bezmaksas apraidē? Igaunijā nez kāpēc TV3 spēj pastāvēt bezmaksas apraidē. Ar ko Latvijā “bizness” tik būtiski atšķiras?

+1
0
Atbildēt

0

Inese 25.06.2014. 12.13

Nafig?

0
-2
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu