Trešdien Rīgā uzstāsies britu komiķis Bils Beilijs • IR.lv

Trešdien Rīgā uzstāsies britu komiķis Bils Beilijs

28
Bils Beilijs. Publicitātes foto

Melnā humora cienītāji Beiliju pazīst no televīzijas seriāla “Black Books”

Rīgas Kongresu namā šovakar, 21.maijā plkst.20 ar savu jaunāko šovu “Qualmpeddler” uzstāsies britu komiķis Bils Beilijs, raksta aģentūra LETA. 

Jaunais humora šovs “Joku tirgonis” apvieno tradicionālu britu stāvkomēdijas žanru un humora piesātinātu muzikālo pavadījumu, kurā tiek spēlēti tik daudz un dažādi instrumenti, ka darba pietiktu veselam orķestrim. Komiķis, mūziķis, aktieris, skolotājs, noklīdušu kucēnu un apdraudētu pūču glābējs Beilijs, kuru melnā humora cienītāji pazīst no televīzijas seriāla “Black Books”, ir labākais, ko britu humors spēj piedāvāt, – inteliģents un asprātīgs komiķis, kurš asaru pilnām acīm liek smieties līdz pat priekšnesuma beigām. 

Beilija jaunajam šovam piemīt neparasts muzikālais aranžējums, filozofiski dzīves apcerējumi un asprātīgs humors, turklāt tajā piedalās kāda neparasta pūce. Jaunākajā šovā komiķis ir nopietni nobažījies par mūsdienu pasaules iekārtojumu, un savas emocijas viņš skatītājiem centīsies nodot ar reliģiskas dabstepa mūzikas, savas īru mandolīnas un velotaurīšu palīdzību asprātīgā pazīstamāko pasaules skaņdarbu aranžējumā. Tāpat viņš pieskarsies tādiem ezoteriskiem dzīves jautājumiem kā melu izraisītās sekas, nebeidzamie Higsa bozona meklējumi un zobārstu apslēptās prasmes. 

Biļetes cena 25 – 40 eiro, tās nopērkamas Rīgas Kongresu namā un www.bilesuserviss.lv

Uzstāšanos organizē “Comedy Latvia“, kas jau vairāku gadu garumā Latvijas humora gardēžiem sniedz iespēju izbaudīt labāko britu un citu Eiropas valstu stāvkomēdijas žanra pārstāvju sniegumu. Pēdējo divu gadu laikā Rīgu apciemojuši tādi pazīstami britu komiķi kā Edijs Izards un Dilans Morans.

Komentāri (28)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu